Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies beneficiàries de les beques menjador tenen a la seva disposició targetes moneder per comprar aliments

L’import és l’equivalent a l’ajut que es percebria durant els dies que dura el tancament dels menjadors escolars

dilluns 23 març 2020

 

Mentre estiguin vigents les mesures preventives adoptades amb motiu del COVID-19, la Generalitat, mitjançant el Departaments d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, garanteix els ajuts de menjador per a l’alumnat beneficiari. I, amb aquesta finalitat, ha habilitat les targetes moneder per comprar aliments.

 Per a cada beneficiari/ària de les beques menjador hi ha  una targeta moneder carregada amb un import equivalent a la prestació diària multiplicada pel nombre de dies que ha durat el tancament dels menjadors escolars. Les targetes no són nominals, només tenen un codi.

 Un cop han arribat al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, els ajuntaments de la comarca planifiquen en el seu municipi com fer el repartiment de les targetes moneders als/les beneficiaris/àries.

En el cas d’Olèrdola, la regidora de serveis socials, Anna Boada, ha confirmat que per tal d’evitar desplaçaments, aquestes targetes moneder les lliuraran durant aquesta setmana els guàrdies municipals a cadascuna de les llars de les famílies beneficiàries.

Document Actions