Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies interessades en portar el seu infant a l’aula de nadons poden comunicar-ho a l’escola bressol Gotims de Moja

Quan es disposi de la preinscripció mínima requerida s’obrirà el servei

dimarts 28 juny 2022

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals d’Olèrdola es va tancar amb un balanç satisfactori. A l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta es van cobrir la totalitat de les places ofertades, mentre que a l’escola bressol Gotims de Moja només queden 4 places disponibles pel grup d’1-2 anys i 3 per al grup de 2-3 anys. Amb tot, l’aula de nadons de l’escola bressol de Moja no té en aquests moments el mínim de 5 preinscripcions requerides per a poder entrar en servei.  Mònica Pey, cap de servei de Cavall de Cartró, l’empresa encarregada de la gestió del servei d’escoles bressol d’Olèrdola, explica que les famílies interessades poden inscriure els seus fills a les aules dels grups d’1-2 anys i de 2-3 anys de l’escola Gotims de Moja. En el cas de l’aula de nadons, les famílies interessades ho poden comunicar . (àudio)

Si es confirmés un interès per part de les famílies existeix la possibilitat d’obrir l’estança de l’aula de nadons. Mònica Pey feia una crida a les famílies que esperen un fill pels propers mesos, i hagin decidit portar el seu nadó a l’escola bressol, a que ho comuniquin per així preveure la possible obertura del servei. Cal recordar que el nadó pot anar a l’escola bressol a partir de les 16 setmanes.(àudio)

Des de l’escola bressol es confia que en els propers mesos s’estarà en disposició d’obrir un període de preinscripcions extraordinari per a poder reobrir l’aula de nadons.(àudio)

Per més informació , les persones interessades poden trucar als telèfons: 626 615 727 / 938 172 792 o al correu electrònic mpey@cavallcartro.cat

Escolta l'entrevista a Mònica Pey, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions