Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies Tort Vallvé, González Guardiet i Pola Culebras guanyen les paneres dels Balls de Moja

La gran aportació d’establiments col·laboradors ha fet possible lliurar fins a tres paneres
Martí Tort, amb la panera número 1
Martí Tort, amb la panera número 1

divendres 02 febrer 2018

Els Balls populars de Moja van fer una aportació destacada a la Festa Major de Sant Macari.  A més de donar lluïment a la cercavila del diumenge 21 de gener, el dia anterior organitzaven una matinal de tallers al Local Nou carregada de continguts. S’hi podien fer manualitats relacionades amb els balls populars de Moja, participar en un concurs de dibuix per a inspirar el logotip de l’agrupació o bé portar peces del folklore local com els gegantins o els capgrossos. Els assistents també van poder participar en el sorteig de tres paneres que es van poder elaborar gràcies a l’aportació d’establiments col·laboradors. La quantitat de productes rebuts va ser elevada i això va premetre organitzar els productes en més d’un lot i sortejar fins a tres paneres.

La panera número 1, la més generosa, ha anat a parar a la família Tort Vallvé, que poseía la butlleta 0123, premiada amb el primer premi. La segona de les paneres, corresponia al número 1122 i va anar a parar a la família González Guardiet; mentre que la tercera panera, assignada al número 0315, va ser per a la família Pola Culebras.

Activitats com la de dissabte 20 de gener expressen el moment de revitalització que viuen els balls populars de Moja, amb renovació de persones que volen assumir resposabilitats al capdavant de l’entitat i l’impuls de projectes que properament seran presentats a les famílies en una reunió.

 

 pa

Document Actions