Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Festes de Sant Macari de Moja recapten 2.400 euros per lluitar contra el càncer infantil

Les accions solidàries es tancaven diumenge amb un concert i el sorteig d’una monumental panera
Membres de la Comissió de Festes i de l'Agrupació de Balls, amb Jordi Gil
Membres de la Comissió de Festes i de l'Agrupació de Balls, amb Jordi Gil

dimecres 28 gener 2015

Un concert al Local Nou de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca posava diumenge a la tarda el punt i final a les Festes de Sant Macari, les Festes d’Hivern de Moja. L’acte agermanava cultura, lleure i solidaritat. I és que l’activitat s’inscrivia dins de les accions solidàries que durant les festes s’han dut a terme per a recaptar fons contra el càncer infantil. A més del concert, es va programar la setmana anterior una matinal solidària de tallers i es va organitzar una gran panera gràcies a les aportacions d’empreses i establiments. Aquestes iniciatives han permès recaptar un total de 2.400 euros, que seran lliurats a la Fundació Sant Joan de Déu.

Els números premiats en les dues paneres petites sortejades són el 114 i el 207. El numero corresponent de la panera grossa ha estat el 697. El sorteig es va fer en acabar el concert solidari de diumenge i va comptar amb la participació de Jordi Gil, presentador de l’InfoK del Canal Super3.

La Comissió de Festes i l’Agrupació de Balls Populars de Moja volen fer un sincer agraïment públic a les empreses que, amb les seves aportacions altruistes, han fet possible la monumental panera que s’ha sortejat.

Document Actions