Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Festes de Sant Macari de Moja recapten 600€ per a la investigació del càncer infantil

El darrer acte solidari amb la Fundació Sant Joan de Déu era el concert de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca

dilluns 30 gener 2017

Aquest diumenge a la tarda un concert protagonitzat per alumnes de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca “Maria Dolors Calvet” ha tancat al Local Nou la programació de la Festa Major d’Hivern de Moja, les festes de Sant Macari. Per  compromisos de l’Escola de Música, aquest concert s’ha realitzat dues setmanes després del cap de setmana que acollia el gruix de les activitats de la Festa. Amb aquesta perspectiva, des de la Comissió de Festes de Moja s’ha ofert un balanç positiu del desenvolupament dels actes. Anna Molero, presidenta de l’entitat, assenyalava que la participació s’havia situat dins de les expectatives.(àudio)BalanStMacariOK.JPG

El caràcter solidari ha tornat a definir aquestes Festes de Sant Macari de Moja. S’han realitzat fins a tres esdeveniments per a recaptar fons a benefici de la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. El concert d’aquest diumenge ha suposat recaptar la majoria dels 600 euros que finalment es podran destinar a la Fundació provinents d’aquestes festes. Els altres dos actes solidaris han estat la pedalada i el taller de risoteràpia, celebrats dissabte 14 de gener. A més, durant aquest diumenge també es van posar a la venda les polseres Candela, que també tenen aquesta mateixa finalitat solidària.(àudio)

Aquests darrers anys, les festes de Sant Macari han anat consolidant un patró de programació que manté actes centrals com la cercavila, el concert i ball de nit, el vermut popular o bé el concert solidari de l’Escola de Música de Vilafranca. Però també s’han anat fent aportacions com la pedalada solidària i s’han refermat amb força propostes com el maridatge de patés i embotits artesans amb vins i caves.(àudio)

La Comissió de Festes entén que el poble “necessita ambient de festa” i actes que el puguin promoure. Per això ja estan treballant en propostes lúdiques per a poder oferir en els propers mesos.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions