Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Festes de Sant Macari de Moja tornen a tenir contingut solidari

S’han programat tallers, un concert i el sorteig d’una panera per recaptar fons per lluitar contra el càncer infantil
L'Escola Municipal de Música de Vilafranca protagonitza el concert solidari
L'Escola Municipal de Música de Vilafranca protagonitza el concert solidari

dijous 08 gener 2015

La Festa Major d’Hivern de Moja, les Festes de Sant Macari, tornen a incorporar en la seva programació activitats que vinculen festa i solidaritat. La Comissió de Festes i l’Associació de Balls Populars de Moja han decidit organitzar activitats que persegueixen la finalitat de recaptar fons per a destinar-los al Laboratori d’Investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu.

El dissabte 17 de gener han programat una gimcana i tallers infantils i juvenils. Serà al Local Nou de Moja, de les 11 a les 13h. El donatiu per participar-hi serà de 3 euros i durant l’activitat hi haurà esmorzar pels més petits.

Diumenge 25 de gener, les Festes d’Hivern de Moja es tornaran a tancar amb el Concert solidari de Sant Macari, a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca Maria Dolors Calvet. La cita s’ha fixat a les 6 de la tarda, al Local Nou, i el donatiu establert és de 5 euros.En finalitzar el concert, es procedirà a efectuar el sorteig d’una magnífica panera solidària, feta a partir dels productes i serveis que cedeixen empreses de la comarca.

Durant els actes també es posaran a la venda els braçalets “Candela”, elaborats per infants, famílies i voluntaris de la planta 8a de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Document Actions