Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions al Casal d’Estiu d’Olèrdola es mantindran obertes fins que comenci l’activitat

De moment ja s’han inscrit 90 infants i s’espera augmentar la xifra en les properes setmanes

dimecres 22 maig 2013

El canvi de model d’organització del Casal d’Estiu d’Olèrdola ha provocat que s’hagi flexibilitat el procediment d’inscripcions. Inicialment s’havia anunciat que el període per inscriure’s s’ampliava fins dijous de la setmana passada, però la decisió s’ha reconsiderat i els infants podran ser apuntats al Casal d’Estiu fins que comenci la mateixa activitat. Així ho confirmava el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, l’entitat que ha passat a assumir l’organització del Casal d’Estiu.

Mireia Martí, directora del Casal d’Estiu, explicava que fins ara s’havien inscrit 90 infants. La setmana amb més participants confirmats arriba als 70 inscrits, del màxim de 100 que es podrien acollir. La xifra representa una dada inferior a les inscripcions dels darrers anys, però s’espera que es vagi incrementant en els propers dies. (àudio)

En no assumir el desplaçament en autocar des dels nuclis d’Olèrdola fins a la seu del Casal, el Consell Esportiu indica que ara els hi és més fàcil flexibilitzar el procediment d’inscripcions. També es dóna l’opció a que els infants provin la primera setmana del Casal i després les famílies decideixin si l’acaben inscrivint al Casal d’Estiu durant més setmanes. (àudio)

Les sol.licituds ja presentades permeten confirmar que hi ha la demanda mínima per a oferir tant el servei d’acollida com el de menjador.(àudio)

La butlleta d’inscripció es pot lliurar a les oficies del Consell Esportiu de l’Alt Penedès o bé fer-la arribar a través del mail jespe@jespe.org. Per qualsevol informació es pot trucar al telèfon 93 817 37 36.

Escolta l'entrevista a Mireia Martí, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions