Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions als casals d’estiu d’Olèrdola seguiran obertes fins que comenci l’activitat

Les setmanes amb més inscrits fins ara són la tercera i la quarta, tant a Moja com a Sant Pere Molanta

dilluns 16 juny 2014

Les famílies que desitgin inscriure als seus fills als casals d’estiu d’Olèrdola ho podran fer fins que comenci l’activitat. Aquesta va ser una de les informacions que des del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, organitzadors dels casals d’estiu, es va transmetre en la reunió oberta adreçada a les famílies que es va celebrar dilluns passat a Sant Miquel d’Olèrdola.

Marta Girona, coordinadora dels casals d’estiu d’Olèrdola, explicava que les setmanes amb més inscripcions són la tercera i la quarta. Per falta d’incrits no hi haurà servei d’acollida pel matí, abans de l’inici dels casals. (àudio)

Els casals d’estiu estaran en funcionament des del 25 de juny a l’1 d’agost. Les inscripcions es poden fer per setmanes, al preu de 45 euros, llevat de la setmana del 25 al 27 de juny, que té un preu de 27 euros. L’horari serà de 9 del matí a 2 de la tarda, a l’escola Circell de Moja i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. La tercera i quarta setmana ja compta amb una quarantena d’inscrits, tant a Moja com a Sant Pere Molanta.(àudio)

Per comoditat i d’acord amb les opinions fetes arribar per les famílies, s’ha decidit que per a l’activitat setmanal de la piscina s’anirà a la piscina municipal de Sant Cugat, els dilluns. (àudio)

Les inscripcions als casals d’estiu d’Olèrdola es poden fer al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dilluns i dimecres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, i al Centre Cívic La Xarxa de Moja, en el mateix horari, els dimarts i dijous. També es pot lliurar la documentació a les oficies del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, al pavelló Nou de Vilafranca. Per qualsevol consulta es pot trucar al telèfon 93 817 37 36 o bé enviar un mail a l’adreça mgirona@jespe.org

Document Actions