Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les juntes dels casals d’avis visiten el remodelat edifici de l’Ajuntament i comencen a preparar la 5a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola

La festa es preveu celebrar el proper 7 de maig a Sant Pere Molanta
La regidora de gent gran, Anna Boada, es reunia amb les juntes dels tres casals
La regidora de gent gran, Anna Boada, es reunia amb les juntes dels tres casals

dimarts 15 març 2022

Les juntes dels tres casals d’avis d’Olèrdola es reunien dimecres a la tarda  a l’ajuntament amb la regidora de gent gran, Anna Boada. Després de fer la visita pel remodelat edifici consistorial es va mantenir una reunió per preparar activitats conjuntes i per organitzar la 5a edició de la festa de la gent gran d’Olèrdola. Aquesta festa es preveu fer el proper dissabte 7 de maig, al local de la Societat de Sant Pere Molanta. El funcionament seguirà el model de les anteriors edicions. A banda de gaudir d’un espectacle de petit format, es retrà homenatge a les parelles que celebren les noces d’or i també es farà un reconeixement a persones que s’hagin significat pel seu mèrit al municipi,  a proposta dels casals.
Les parelles que vulguin ser homenatjades en aquesta festa per haver celebrat 50 anys de casats,  ho han de comunicar  a l’Ajuntament fins el 19 d’abril. Enguany s’homenatjaran a parelles del municipi que hagin celebrat o celebrin les noces d’or el 2020, 2021 i 2022, atès que en els dos darrers anys no es va poder fer la festa a causa de la pandèmia.
Per participar a la festa de la gent gran caldrà inscripció prèvia als casals o a l’ajuntament fins el 26 d’abril.  Hi haurà servei de bus des dels nuclis per desplaçar a qui ho necessiti.

Document Actions