Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres a la xarxa d’aigua del carrer Wilson es preveuen fer durant el mes de desembre

La Generalitat no ha pagat la subvenció concedida del PUOSC i això ha provocat l’endarreriment

dimecres 02 juliol 2014

Les obres de renovació de la xarxa d’aigua al carrer Wilson de Sant Pere Molanta hauran d’esperar uns mesos. Tot estava enllestit per a que els treballs s’iniciessin aquest mes de juliol, aprofitant l’aturada de l’activitat a les escoles. Però l’Ajuntament ha rebut aquest mes de juny una comunicació de la Generalitat en la que s’informa que ara no podrà satisfer la subvenció atorgada per a fer l’obra, concedida dins dels projectes presentats per Olèrdola al PUOSC(Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya). Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, es mostrava “decebut i sorprès” perquè la Generalitat hagués congelat aquestes aportacions econòmiques i ho comuniqués a pocs dies d’iniciar-se els treballs. La solució que ara s’afrontarà és que l’Ajuntament avanci la totalitat de l’import.(àudio)

La Generalitat va aprovar una subvenció de més de 47.700 euros per a fer les obres. Per a completar el pressupost del projecte, de prop de 59.500 euros, l’Ajuntament va aprovar una modificació del pressupost d’aquest 2014 que incorporava destinar 11.800 euros d’aportació municipal als treballs de renovació de la xarxa d’aigua del carrer Wilson. Josep Tort anunciava que en el ple del mes de setembre es procediria a fer una modificació de pressupost per tal de garantir la totalitat del finançament per a fer els treballs aquest any. La previsió és que les obres es realitzin a finals de desembre, aprofitant l’aturada de l’activitat a l’escola Rossend Montané per les vacances de Nadal.(àudio)

La Generalitat ha congelat els pagaments de les subvencions del PUOSC. Al municipi, aquesta situació ha afectat directament a les obres planificades al carrer Wilson perquè es preveien fer durant aquest estiu i es comptava amb l’aportació de la Generalitat.(àudio)

En la darrera convocatòria del PUOSC es subvencionaven projectes fins el 2017. El segon dels projectes subvencionats a Olèrdola, amb una xifra de 43.586, eren les obres de subministrament d’aigua potable a Viladellops des del dipòsit de Sant Miquel, que compten amb un pressupost de 54.482 euros. El tercer dels projectes subvencionats pel PUOSC a Olèrdola és la reducció de potència instal·lada a l’enllumenat públic. El pressupost de la inversió és de 48.000 euros i la subvenció concedida de 38.400 euros. Josep Tort recordava que aquestes dues actuacions no es veuran alterades perquè l’Ajuntament ja preveia avançar el seu finançament.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

 

 

 

 

Document Actions