Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la rotonda d’accés a Moja es preveuen finalitzar aquesta setmana

Un cop fet l’asfaltat, el treball més important que falta és pintar la senyalització horitzontal

dilluns 10 agost 2015

Pintar la senyalització horitzontal és el treball de més envergadura que falta completar per a finalitzar les obres de la rotonda d’accés al nucli de Moja. L’asfaltat del tram de carretera afectat per les obres es va procedir a fer entre dimecres de la setmana passada i divendres. L’actuació va provocar que es tallés el trànsit i que la circulació d’entrada al poble s’hagués de desviar pel camí asfaltat de Rocallisa. Durant el cap de setmana ja es podia accedir al poble per aquest punt on s’ha construït la nova rotonda: en la intersecció on hi conflueixen l’entrada al poble de Moja i l’inici de la carretera BV 2119, que uneix Moja amb Vilafranca. Fins que no acabin les obres, les vies de sortida de Moja en direcció Vilafranca continuen sent el camí paral.lel a la carretera, sortint del carrer del Camp, o per la Vinera.copy2_of_Rotonda2.JPG

Carlos Pérez, cap d’obra, explicava aquest dilluns al matí que ara només falta pintar la senyalització horitzontal. Es preveu que els treballs es pugin fer entre dijous i divendres. La direcció de l’obra ha cregut convenint no obrir completament el trànsit de sortida a Vilafranca en aquest punt, també en direcció al Clot de Moja, per evitar així que l’absència de senyalització horitzontal no provoqui confusions entre els conductors.(àudio)

La ubicació de la rotonda ha estat el principal condicionant tècnic d’unes obres que s’estan executant segons els terminis establerts.(àudio)

La rotonda millora la seguretat i fluïdesa d’entrada i sortida al poble de Moja en l’inici de la carretera a Vilafranca.(àudio)

Durant la setmana passada també es va procedir a instal·lar la creu de terme, restaurada, en la illeta de sortida del carrer del camp.

Els primers moviments de terres que marcaven l’inici de les obres es van realitzar durant el mes de maig. Si les previsions es compleixen, aquest proper cap de setmana ja es podria obrir la rotonda també per sortir en direcció Vilafranca.

Amb l’ànim d’evitar les fortes calors, no serà fins a la tardor que no es plantarà la vegetació prevista.

Escolta l'entrevista a Carlos Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions