Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel es preveuen finalitzar en dos mesos

El regidor Juanma Samblás exposa que s’han realitzat la meitat dels treballs previstos

dimecres 16 gener 2019

 

Les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola avancen , amb la previsió de completar-se en un termini de dos mesos. Així ho ha assegurat el regidor d’urbanisme i via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, que detallava que ja s’han fet la meitat dels treballs previstos amb el soterrament de serveis i la renovació de la xarxa d’aigües.(àudio)

Juanma Samblás indicava que en unes obres d’aquest tipus s’han de fer front a diversos factors que poden condicionar la seva execució, com les condicions meteorològiques.(àudio)

Amb aquesta ambiciosa intervenció a Sant Miquel, el govern municipal inicia els treballs de reforma dels tres nuclis històrics d’Olèrdola per a fer-los més accessibles i millorar-ne la seva vialitat i serveis.(àudio)

Les obres van ser adjudicades per un import proper als 400.000 euros. L’actuació inclou la reforma de la plaça Anselm Clavé i del carrer Major, així com  el pas a plataforma única dels carrers de la Font i Berenguer. El tram del carrer Josep Tarradellas que connecta amb el carrer Major i  amb el carrer de la Font s’asfaltarà de nou i s’ampliaran les voreres.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions