Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres per passar a plataforma única els carrers dels centres dels tres nuclis històrics es preveuen iniciar a Sant Miquel a principis de 2023

Juanma Samblás, regidor d’urbanisme, anuncia que les intervencions continuarien després per Sant Pere Molanta i Moja
El carrer Moreneta és un dels carrers on s'hi preveu actuar
El carrer Moreneta és un dels carrers on s'hi preveu actuar

dimarts 02 agost 2022

 

En el pla d’accessibilitat municipal d’Olèrdola es va detectar que als centres dels tres nuclis històrics del municipi (Moja, Sant Miquel d’Olèrdola i Sant Pere Molanta) la majoria dels carrers són estrets, amb una secció de menys de 7 metres d’amplada. Per tal de complir amb els requeriments normatius d’accessibilitat, s’assenyalava que aquests carrers haurien de passar a plataforma única. Amb la voluntat de complir amb aquest criteri, l’Ajuntament d’Olèrdola va adjudicar la redacció dels projectes d’urbanització en els carrers dels centres històrics dels tres nuclis. Un cop adjudicada la redacció, ja estan elaborats els projectes de pas a plataforma única i ara estan en fase de revisió i aprovació, tal i com exposava el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás.

Atesa la complexitat dels tres projectes i la dificultat de realitzar-los de manera simultània, Samblás anunciava que s’havia fixat un calendari d’execució que establia que el primer projecte en realitzar-se seria el de Sant Miquel, per seguir després amb Sant Pere Molanta i acabar amb Moja. El regidor d’urbanisme precisava que en el cas de Sant Miquel estaríem davant de la segona fase de les actuacions d’accessibilitat, donant continuïtat a les ja realitzades en acabar el passat mandat. (àudio)

Des de l’Ajuntament es planifica que les obres a Sant Miquel podrien iniciar-se a principis del 2023.(àudio)

El propòsit és que durant el 2023 es puguin iniciar els treballs d’accessibilitat tant a Sant Pere Molanta com a Moja. A Sant Pere Molanta cal tenir present que el carrer Sant Roc és compartit amb Vilafranca i caldrà un conveni amb el seu ajuntament per repartir els costos. (àudio)

Les obres  d’accessibilitat és una de les actuacions de més envergadura i ambicioses de les planificades pel govern municipal en aquest mandat

Document Actions