Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les ombres xineses arriben a la biblioteca de l’escola Circell amb “L’aneguet lleig”

La segona “Hora del conte” d’aquest curs s’ha fet aquest dijous a la tarda

dijous 06 febrer 2014

Tal i com va passar dilluns a l’escola de Sant Pere Molanta, les ombres xineses han estat les protagonistes de l’”Hora del conte” que s’ha celebrat aquest dijous a la tarda a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. Assumpció Ferrer, amb la col·laboració de Cristina Alvelo, ha conduït l’escenificació del conte clàssic de “L’aneguet lleig” a partir de les figures que formaven amb les mans i de les ombres de titelles projectades a un llençol. La tria d’aquesta història de Hans Christian Andersen no ha estat a l’atzar. Es buscava una narració que transmetés el missatge d’acceptar la diferència i, alhora, disposar d’un conte amb personatges que poguessin adaptar-se a la tècnica de les ombres xineses, tal i com explica la mateixa Assumpció Ferrer.(àudio)HOraConteMoja2.JPG

Després de la representació, alguns dels alumnes assistents s’han animat a provar la tècnica de les ombres xineses. Per Assumpció Ferrer, era una forma de que els infants experimentessin i comprovessin la capacitat creadora de les seves mans.(àudio)

Amb representacions com les d’aquest dijous, el propòsit és el de promoure l’ús del servei de la biblioteca.(àudio)

Assumpció Ferrer oferirà una nova sessió de l’Hora del conte el proper trimestre. Abans, la biblioteca de l’escola Circell preveu acollir pel mes de març una actuació del grup de teatre l’Arrel i, per l’abril, una activitat de celebració de Sant Jordi.

Escolta l'entrevista a Assumpció Ferrer, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions