Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les parades de venda de llibres i roses davant de les escoles fan viure a Olèrdola l’ambient de Sant Jordi

Fins a les 19.00h davant de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, i fins a les 17.00h davant de l’escola Circell de Moja

dimarts 23 abril 2024

Com és habitual, l’ambient de Sant Jordi es viu a Olèrdola aquest dimarts 23 d’abril  en bona part gràcies a l’activitat que despleguen fora de les aules les escoles del municipi. Des de les 8 del matí i fins les 7 de la tarda, hi ha parada de venda de roses i llibres de segona mà davant de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Un llibre té un preu de 3 €; 2 llibres es poden adquirir per 5 € ; i 5 llibres per 10 €. La rosa té un preu de 3€ i mig. Els beneficis es repartiran entre l’AMPA i els alumnes de 6è per la sortida de final de curs.

I davant de la façana de l’escola  Circell de Moja s’ha muntat la tradicional parada de venda de llibres i roses, per part dels alumnes de 6è . La parada estarà oberta fins a les 5 de la tarda i durant tot el dia compta amb les visites de la resta d’alumnes de l’escola, així com de veïns i veïnes.

Pep Ortiz, tutor de 6è B de l’escola Circell explica que els alumnes han preparat el material que es posa a la venda, per després tenir cura de la seva venda i acabar valorant com ha anat l’activitat. Per fer aquesta tradicional proposta de Sant Jordi es treballa l’àmbit lingüístic i el matemàtic.(àudio)

Una de les alumnes de 6è, l’Arlet, recordava que han fet un treball previ abans de muntar la parada i indicava que els diners que s’obtinguin es destinen al viatge de final de curs, que preveuen fer a Port Aventura.(àudio)

Organitzar la parada és tota una fita pels alumnes de 6è. Són els grans de l’escola i ara protagonitzen una activitat que havien viscut des de l’altra banda de la parada. (àudio)

Escolta les entrevistes dedicades a la parada, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions