Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les previsions de preinscripcions s’acompleixen a l’escola Gotims però no a El Pàmpol

A Sant Pere Molanta s’han registrat 2 preinscripcions noves i deixa el grup mixt amb 8 places de les 13 possibles

dimarts 16 maig 2017

La preinscripció a les escoles bressol municipals  d’Olèrdola es tancava divendres i ha deixat dades desiguals. A l’escola bressol Gotims de Moja s’han assolit les previsions que s’havien situat, però a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta les preinscripcions estan per sota de les expectatives.

A l’escola Gotims s’ofertaven tres grups. Ja s’apuntava durant el període de preinscripcions  que seria molt difícil de disposar de les 5 inscripcions mínimes per obrir l’aula de nadons. Durant la preinscripció només s’ha sol.licitat 1 plaça de les 8 ofertades, però s’espera que en els propers mesos la xifra es pugui anar incrementant. L’aula d’1 a 2 anys compta amb 10 preinscripcions noves, que sumats als dos infants que promocionen, permeten cobrir 12 de les 13 places del grup. A l’aula de 2 a 3 anys la situació és similar. Les quatre noves preinscripcions permeten cobrir 17 de les 18 places del grup.

A Sant Pere Molanta el balanç que es pot fer del període és sensiblement diferent. Només s’han confirmat 2 preinscripcions noves, deixant el grup mixt amb 8 places cobertes de les 13 possibles. La directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo, confirmava les dades i mostrava que a Sant Pere Molanta la dada és inferior a les previsions.(àudio)

Rebollo explica que dies abans de l’inici del període de preinscripcions havien estat forces les famílies interessades en obtenir plaça a Sant Pere Molanta, però finalment no l’han formalitzat perquè estan pendents en alguns casos de circumstàncies laborals. Des de les escoles bressol d’Olèrdola es creu que en els popers mesos es podran incrementar les 8 places confirmades ara en el grup mixt de l’escola bressol El Pàmpol.(àudio)

En el cas de l’aula de nadons de Moja, es recorda que durant el curs el centre està obert a rebre inscripcions. Si s’arriba a la xifra mínima s’obrirà aquesta aula, tal i com ha passat en aquest curs.(àudio)

Escolta l'entrevista a Mònica Rebollo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions