Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les propostes d’usos per a la zona del Bosquet s’explicaran aquest dissabte en una xerrada al local Rossend Montané

A les 19:00h els tres equips d’arquitectes detallaran els seus projectes i respondran les consultes que plantegin el veïns

dimecres 27 febrer 2019

 

El procés de participació per a decidir els usos de la zona del Bosquet de Sant Miquel d’Olèrdola, convocat per l’Ajuntament, inclou que abans de les votacions per a triar entre les propostes es celebri una xerrada informativa per a que els veïns puguin escoltar de primera mà a cadascun dels tres equips d’arquitectes exposant el seu projecte. Aquesta sessió informativa s’ha programat al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, aquest  dissabte 2 de març, a les 19:00h.

Recordem que fins diumenge s’exposen en 5 locals del municipi els 3 projectes que es proposen. A Sant Miquel d’Olèrdola l’exposició està instal·lada  al vestíbul de l’Ajuntament. Es pot veure en horari de 7:30 a 15:00h, mentre que durant la resta de la jornada l’obertura de l’exposició queda supeditada a la presència dels agents municipals a l’edifici de l’Ajuntament. A Moja la mostra es troba al vestíbul del Local Nou i es pot veure en l’horari d’obertura del bar. A Sant Pere Molanta, qui desitgi veure l’exposició la trobarà al vestíbul del Centre Cívic Gatzara, de 17:00 a 20:00h. En aquest mateix horari també resta oberta l’exposició dels tres projectes al local social de Can Trabal; mentre que a Daltmar la mostra està al local de la Zona Esportiva i es pot veure en horari d’obertura del bar.

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Xavier Serramià, portaveu del govern municipal, resumia algunes de les característiques de cada projecte. El més continuista inclou camp de futbol, 2 pistes de pàdel i aparcament. Un altre inclou una piscina, aparcament, sala de gimnàstica i dues pistes de pàdel. I el de més envergadura, preveu una piscina més gran i poliesportiu. Serramià animava als veïns a assistir a la xerrada del dissabte per a resoldre dubtes i fer-se una opinió dels projectes.(àudio)

El govern municipal destaca que el projecte més votat serà el que s’executarà. Serramià precisa que l’equip d’arquitectes guanyador haurà de redactar el projecte definitiu i després caldrà plantejar-se les obres per fases i el finançament. (àudio)

Preguntat per si aquest projecte suposa excloure el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta, Serramià assenyala que “fins l’últim moment” d’aquest mandat han tingut reservats els diners per a fer la coberta de la pista. Però des del Departament d’Educació, propietari de la instal·lació, Serramià assegura que es posen “moltes pegues”.  Malgrat això, s'espera que la situació es pugui acabar desbloquejant.(àudio)

Tots els veïns del municipi majors de 16 anys podran votar del 4 al 17 de març.Com en la resta de processos de participació convocats per l’Ajuntament, la votació es podrà fer de manera telemàtica accedint a la web municipal i sense necessitat de desplaçar-se. Qui ho desitgi també podrà emetre el seu vot anant a l’Ajuntament.

Tota la informació es pot consultar a la web municipal.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions