Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les puntaires d’Olèrdola exposen els seus treballs per la FM de Sant Pere Molanta

La mostra dels treballs es podrà veure al Centre Cívic Gatzara, en horari de 18 a 21h, els dies 15,16 i 17
Les puntaires estan molt vinculades a les festes del municipi
Les puntaires estan molt vinculades a les festes del municipi

dimecres 13 agost 2014

Cada dos anys per Festa Major, l’Escola de Puntaires d’Olèrdola organitza una exposició per mostrar els treballs del seu grup de Sant Pere Molanta. I aquest any toca. L’exposició es podrà visitar al Centre Cívic Gatzara, en horari de 18 a 21 hores, els dies 15, 16 i 17 d’agost.

La professora de l’escola de puntaires, Enriqueta Mata, ens assenyala que la mostra permetrà veure la varietat de treballs que han elaborat aquests darrers mesos les puntaires del grup de Sant Pere Molanta.(àudio)

L’escola de puntaires d’Olèrdola fa les seves sessions al Centre Cívic La Xarxa de Moja i al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. A Sant Pere Molanta, el grup el formen 9 puntaires. Entre els treballs que han fet, es podran apreciar algunes peces espectaculars, tal i com assenyalava Mata.(àudio)

Les exposicions es van alternant a les festes majors de Moja i de Sant Pere Molanta i permeten a l’escola de puntaires donar a conèixer els resultats del seu treball, així com  difondre les activitats que  fan. Enriqueta Mata destaca que amb la presència de les puntaires a la Trobada d’Olèrdola es pot veure com treballen i ara del que es tracta és d’apreciar les peces fruit d’aquest treball. (àudio)

Les puntaires iniciaren de nou les classes a principis del mes  d’octubre. Serà llavors quan també reprenguin les sortides per participar en trobades de puntaires. I és que el mateix 4 d’octubre ja han confirmat que participaran en una trobada a Andorra.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions