Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les puntaires d’Olèrdola participaran diumenge en la trobada de les Festes de la Mercè a Barcelona

L’escola de Puntaires del municipi iniciarà un nou curs el dilluns 3 d’octubre, mantenint l’oferta de quatre grups

divendres 23 setembre 2016

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola participarà aquest diumenge a la trobada de puntaires que s’ha convocat a la plaça Catalunya de Barcelona en motiu de les festes de la Mercè. D’Olèrdola es desplaçarà un autocar amb 32 persones per participar de l’activitat, que no es reduirà a mostrar el mestratge que s’ha assolit en l’elaboració de puntes de coixí. I és que les puntaires també han preparat una mostra de productes representatius del territori `per acompanyar la seva exhibició fent puntes, tal i com explica la professora de l’Escola de Puntaires d’Olèrdola, Enriqueta Mata.(àudio)

Participar en trobades és un dels al·licients més destacats per a forces de la trentena de puntaires que participen en l’Escola d’Olèrdola.(àudio)

La setmana passada l’Escola de Puntaires d’Olèrdola va assistir a una trobada a la masia Mas Catarro dels Monjos. Per Fires van estar a Sant Sadurní i el proper 2 d’octubre participaran en la trobada de la Bisbal. A Lavern se les trobarà el 15 d’octubre i el dia 23 a Castellet i la Gornal. També tenen previst ser un any més a l’Arboç, per Santa Llúcia.

La sortida a Barcelona arriba dies abans de l’inici del curs, que començarà per les puntaires el dilluns 3 d’octubre, sense novetats.  Es mantenen els tres grups a Moja i el de Sant Pere Molanta. A Moja, al Centre Cívic La Xarxa, els dilluns per la tarda  en horari de dos quarts de 4 a les 6 i els dimecres de 10 a dos quarts d’una del migdia i per la tarda de dos quarts de 4 a les 6. A Sant Pere Molanta la sessió setmanal es farà de nou els dijous, de dos quarts de 4 a les 6, al Centre Cívic Gatzara. Qui desitgi inscrure’s ho pot fer a través de l’Ajuntament. (àudio)

L’Escola de Puntaires farà el proper mes d’abril  22 anys d’activitat continuada. En aquest temps s’ha consolidat com una referència a la comarca en aquest àmbit d’elaboració de peces artesanes.

Escolta l’entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions