Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les puntaires d'Olèrdola assistiran a la trobada de Catalunya, que reunirà a 3.000 puntaires

L’escola també ha celebrat el seu 18è aniversari amb un berenar a la Muntanyeta
L'Escola de Puntaires d'Olèrdola ha fet 18 anys
L'Escola de Puntaires d'Olèrdola ha fet 18 anys

dijous 18 abril 2013

Per la primavera, l’Escola de Puntaires d’Olèrdola té una intensa activitat. Són moltes les trobades que acumulen en aquests mesos d’abril i maig. Però també estan atentes a de mantenir les seves celebracions habituals, com la commemoració del seu aniversari. Aquest any compleixen 18 anys i ho van celebrar compartint un berenar a la Muntanyeta. Aquesta finca municipal acollia per primera vegada una festa d’aniversari de les puntaires, tal i explicava la professora de l’escola de puntaires, Enriqueta Mata.(àudio)

Aquest mes d’abril l’Escola de Puntaires ja ha participat en trobades a Pacs i a La Granada. Ara preparen la seva presència en la XXVI Diada de la Puntaire de Catalunya, que s’ha convocat el 26 de maig a l’Arc de Triomf de Barcelona. Enriqueta Mata indica que en la diada hi ha la previsió de reunir a 3.000 puntaires.(àudio)

Abans de la Diada de la Puntaire, les puntaires d’Olèrdola no faltaran a la seva cita amb la Trobada del municipi, el proper 18 de maig al castell. Aquest any no hi hauran puntaires de grups d’altres localitats perquè coincideix amb la trobada de puntaires de les fres de Maig de Vilafranca.(àudio)

La sortida del dia 26 a Barcelona és oberta a tothom. Després de la trobada a l’Arc de Triomf, les puntaires es desplaçaran al Poble Espanyol per a dinar i visitar el recinte.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions