Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les puntaires participen diumenge en la Fira de Vilanova i el 9 de desembre estaran a l’Arboç

L’escola de puntaires d'Olèrdola també ha estat present aquest darrer diumenge en una trobada a Olivella
Les puntaires van compartir un berenar per Santa Úrsula
Les puntaires van compartir un berenar per Santa Úrsula

dimarts 06 novembre 2012

 

L’escola de puntaires d’Olèrdola és una de les entitats del municipi que més desplaçaments acumula al llarg del curs. Des d’octubre i fins el mes de juny participen en una vintena de trobades, la majoria durant la primavera però ara també comencen a tenir compromisos. Tampoc descuiden mantenir les seves pròpies trobades per a celebrar l’aniversari de l’escola de puntaires o bé commemorar la seva patrona, Santa Úrsula. Va ser el cas de l’activitat feta el passat divendres 19 d’octubre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, quan una vintena de les puntaires d’Olèrdola compartien un berenar i podien participar del sorteig d’objectes que al llarg de l’any rep l’escola per participar en trobades, tal i com explicava Enriqueta Mata, professora de l’escola de puntaires.(àudio)

Després de participar aquest diumenge en una trobada a Olivella, que es va haver de suspendre un cop iniciada a causa de la pluja, els propers compromisos de les puntaires passen per participar en la Fira de Vilanova, aquest diumenge 11 de novembre, i ser presents en la trobada de puntaires que es convoca el 9 de desembre per la multitudinària Fira de Santa Llúcia de l’Arboç.(àudio)

Les puntaires mantenen un calendari invariable de sortides en els darrers anys, que només té alguna modificació pel que fa a la seu de la Trobada General de Catalunya o bé per incloure l’excursió que anualment organitzen. Aquesta any ja l’han fet, el primer cap de setmana d’octubre, a Saragossa.(àudio)

Per participar en aquestes trobades, concentrades la majoria al Penedès, les puntaires no organitzen autocar i el desplaçament corre a compte de cada component del grup. Qui vulgui les pot acompanyar i aprofitar per a visitar les activitats programades durant les fires en què hi participen.

Document Actions