Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les quatre candidatures presentades a Olèrdola aprofitaven els primers minuts de campanya electoral

ApO,ERC,IO i PSC coincidien aquesta passada mitjanit a Sant Miquel, al costat de l’Ajuntament, en l’inici de la campanya

divendres 12 maig 2023

Ja estem oficialment en campanya electoral. Des de les 00.00 d’aquest divendres dia 12 i fins el  divendres 26 de maig, les candidatures que concorren a les eleccions municipals del proper 28 de maig desplegaran activitats i distribuiran propaganda per demanar el vot a la ciutadania. A Olèrdola, les quatre candidatures presentades a les eleccions han aprofitat el tret de sortida de la campanya i ja han penjat les seves primeres pancartes i enganxat cartells. Els moments inicials de la campanya els passaven membres i simpatitzats de les quatre candidatures a Sant Miquel, al costat de l’Ajuntament, desvetllant així de manera pública i davant dels adversaris polítics els eslògans utilitzats per cada llista i les imatges que protagonitzen els seus cartells.

ApO:“Il·lusió, valors, treball, futur”

La candidatura d’Alternativa per Olèrdola es presenta amb el lema “Il·lusió, valors, treball, futur”. El cartell de la formació mostra una fotografia de grup amb els integrants de la candidatura i veïns i veïnes del municipi que recolzen ApO. El candidat a la reelecció, Lucas Ramírez, apuntava en aquest inici de campanya que el cartell transmetia la força del treball del grup que dona suport a Alternativa. Ramírez indicava que durant la campanya volen donar a conèixer “les accions i el treball que es vol fer al municipi”. (àudio)

Ramírez entén que la campanya ha de ser important per centrar-se en “què volem fer”.(àudio)

El cap de llista d’ApO també indicava que , tot i les realitats específiques, la seva candidatura ha fet un programa pensant en el conjunt del municipi i en les necessitat compartides que cal afrontar a Olèrdola.

Amb l’inici de la campanya comencen també a partir d’aquest divendres les emissions a la ràdio municipal dels espais gratuïts de propaganda electoral cedits a les candidatures. Jordi Coromina, actor, director, productor i doblador amb una veu potent i inconfusible, és qui posa veu a l’enregistrament que demana el vot per Alternativa.

ERC: “Nosaltres escoltem. Per fer avançar Olèrdola, comptem amb tu!!!”

Dels quatre, el lema de campanya de la candidatura d’ERC és el de més extensió: “Nosaltres escoltem. Per fer avançar Olèrdola, comptem amb tu!!!”. El cartell és la imatge de la candidata a l’alcaldia, Fina Mascaró, sobre un fons de color groc.  La mateixa Mascaró explicava que “escoltar a la gent” és el que han fet en els darrers anys i han constatat que “calia el canvi”.(àudio)

Per ERC la campanya la conceben com un moment per a fer pedagogia per exposar què han fet a l’Ajuntament i, especialment, per atendre les preguntes dels veïns.(àudio)

La candidatura d’ERC té l’objectiu de guanyar perquè “el canvi l’hem de fer possible”.Fina Mascaró valora que al municipi es respira aquesta necessitat de canvi “i nosaltres col·laborarem en aquest canvi” perquè “no podem estar enquistats en el passat” ni en l’actual “passivitat”. Per Mascaró “el canvi passa per ERC”.

IO: “Unim-nos per un canvi”

El lema de campanya d’Impulsem Olèrdola és “Unim-nos per un canvi”. La fotografia del seu cartell electoral mostra una imatge de grup de la candidatura davant de la muralla del Conjunt monumental d’Olèrdola. Jordi Álvarez, candidat a l’alcaldia per IO, resumia que l’eslògan expressa el canvi “que ara necessita Olèrdola”.(àudio)

Impulsem vol fer una campanya “propera” i neta, en contacte amb la gent. Álvarez indicava que l’objectiu “és guanyar”. Conscient de la mala imatge que sovint té la política i els polítics, Álvarez destaca que volen escoltar i fer allò que es proposen.(àudio)

PSC: “És temps de realitats”

“És temps de realitats” és l’eslògan que utilitza el PSC en aquesta campanya electoral. El cartell de la candidatura mostra un primer pla del cap de llista, Jordi Pardo, sobre un fons blanc. Pardo explicava que al municipi li calen realitats i considerava que s’havien promès moltes coses que no s’han fet.(àudio)

El candidat a l’alcaldia pel PSC es mostra orgullós de l’equip que encapçala. En destacava les seves ganes de treball i subratllava que volen fer una campanya “constructiva”.(àudio)

Pardo és regidor de l’Ajuntament des de fa un any. Diu que en aquest temps ha après molt d’altres institucions “i molt més de l’oposició que de l’actual equip de govern de l’Ajuntament”.

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez (ApO), realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró (ERC), realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’enrevista a Jordi Álvarez (IO), realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo(PSC), realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

ApO

ERC

IO

PSC

Document Actions