Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les sales de lectura i estudi d’Olèrdola ja estan en marxa

Divendres es vivia amb bona acceptació la jornada de portes obertes

divendres 10 febrer 2023

Tal i com es va exposar en el torn de les informacions de les regidories durant el ple d’aquest dimarts, divendres passat es vivien les jornades de portes obertes que marquen l’entrada en funcionament de les sales de lectura i estudi d’Olèrdola, habilitades al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i a l’edifici de Correus de Moja. El regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, oferia durant el plenari una valoració positiva de la jornada de portes obertes i destacava que s’havien interessat joves, persones jubilades i mares. També es va atendre un grup de veïns de Pacs que s’interessaven pel funcionament del servei.

Per ser usuari d’aquestes sales d’estudi i de lectura cal tenir més de 16 anys i sol·licitar les claus intel·ligents d’accés al servei a través d’una instància a l’Ajuntament. L’usuari haurà de signar el full d’entrega de les claus intel·ligents, amb els drets i deures que té com a usuari del servei. L' horari de les sales és de 9 h a 00.h

Des de l' Ajuntament d’Olèrdola s’ha agraït la subvenció rebuda per part de la Diputació per a la instal·lació de les claus intel·ligents que permeten els accessos  per les sales de lectura i estudi.

Les sales de lectura i estudi són un espai on l' usuari/a tindrà un espai per fer lectura dels llibres que hi ha a les sales,i/o fer estudi. Sadurní posa l’accent en què “l’ objectiu és la promoció de la lectura i l' estudi,  així com oferir un altre espai de convivència i de reunió dels veïns/es del  municipi”.

Les sales tenen una petita biblioteca on el préstec és autogestionable. Els volums que ara estan a disposició dels usuaris provenen de cessions del Bibliobús i de donacions de persones particulars.

Document Actions