Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les sol·licituds d’ajuts per pagar el lloguer es poden presentar al Punt d’Habitatge d’Olèrdola

Les subvencions poden arribar al 40% de l’import del lloguer i les sol.licituds es poden presentar fins el 19 de juny

dilluns 15 maig 2017

Els veïns d’Olèrdola que tramitin una petició de subvenció per a pagar el  lloguer no cal que es desplacin fora del municipi per a fer la gestió. El Punt d’Informació Local d’Habitatge d’Olèrdola, situat a l’ajuntament, és una de les oficines públiques a on es poden presentar les sol·licituds. Tenen de temps fins el 19 de juny i ho poden fer, de dilluns a divendres, en horari de 7:30 a 15:00h.

Isabel Castillo, responsable del Punt d’Informació d’Habitatge,recordava que poden sol·licitar l’ajut qualsevol persona que pagui un lloguer inferior a 600 euros i que reuneixi els requisits econòmics establerts en la convocatòria. La subvenció pot arribar a ser del 40% de l’import anual pagat de lloguer, sense superar els 2.400 euros d’ajut. (àudio)

A través d’un conveni signat amb el Consell Comarcal, l’any passat es posava en funcionament el Punt d’Informació Local d’Habitatge. Es confia que l’augment del coneixement de l’existència del servei farà que aquest any siguin més les tramitacions fetes des d’Olèrdola.(àudio)

Des de l’oficina d’Olèrdola no es tramiten únicament sol·licituds d’ajuts per pagar el lloguer. S’atenen totes aquelles consultes i peticions relacionades amb programes implementats per administracions públiques vinculats amb el foment de l’accés a habitatge. Pot ser el cas de l’assessorament al propietari que desitgi llogar un habitatge o bé el suport donat a les persones que busquen pis de lloguer. (àudio)

Per els contractes de lloguer signats entre l'1.1.17 i la data en què s'acaba el termini de presentació de sol·licituds la prestació serà per les mensualitats incloses entre el mes posterior a la data del contracte i el mes de desembre de 2017, amb un import màxim de 200€ mensuals.

Escolta l'entrevista a Isabel Castillo, realitzada per CAnal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions