Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les sol·licituds d'ajuts per a pagar el lloguer es poden presentar al Punt d’Habitatge d’Olèrdola

Les subvencions poden arribar al 40% de l’import del lloguer i les sol.licituds es poden presentar fins el 29 de juny

dimarts 12 juny 2018

Els veïns d’Olèrdola que tramitin una petició de subvenció per a pagar el  lloguer no cal que es desplacin fora del municipi per a fer la gestió. El Punt d’Informació Local d’Habitatge d’Olèrdola, situat a l’ajuntament, és una de les oficines públiques a on es poden presentar les sol·licituds. El termini finalitza el 29 de juny i la sol.licitud es pot presentar, de dilluns a divendres, en horari de 7:30 a 15:00h.

Isabel Castillo, responsable del Punt d’Informació d’Habitatge,recordava que poden sol·licitar l’ajut qualsevol persona que pagui un lloguer inferior a 600 euros i que reuneixi els requisits econòmics establerts en la convocatòria.(àudio)

La subvenció pot arribar a ser del 40% de l’import anual pagat de lloguer, sense superar els 2.400 euros d’ajut. (àudio)

A través d’un conveni signat amb el Consell Comarcal, l’any 2016 es posava en funcionament el Punt d’Informació Local d’Habitatge a Olèrdola. L’any passat, 7 persones van fer ús del Punt d’Habitatge d’Olèrdola per a tramitar les sol·licituds de subvencions per al pagament de lloguer.(àudio)

Des de l’oficina d’Olèrdola no es tramiten únicament sol·licituds d’ajuts per pagar el lloguer. S’atenen totes aquelles consultes i peticions relacionades amb programes implementats per administracions públiques vinculats amb el foment de l’accés a habitatge.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Isabel Castillo, clicant aquí

Document Actions