Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les variades versions de Los Pachucos i el dj Jordi Rivas, apostes segures per a l’empalmada de Sant Pere Molanta

L’empalmada l’organitza el Grup de Joves i s’ha programat dissabte a la nit a la pista

dimarts 14 agost 2012

Si tenim com a referència els darrers anys, l’empalmada és l’acte que més públic reuneix dels que es convoquen per la Festa Major de Sant Pere Molanta. Per aquesta Festa Major de 2012 s’ha programat a la pista ,la nit de dissabte a diumenge, a partir de dos quarts d’una. Tal i com ens explicava el president del Grup de Joves, David Térmens, es repeteix el format dels altres anys. Primer hi haurà un grup de versions, en aquest cas “Los Pachucos”, per seguir amb el dj Jordi Rivas.

L’empalmada de Sant Pere Molanta s’ha fet un lloc destacat dins de l’oferta d’activitats de les festes majors a la comarca. Per explicar aquest èxit, Térmens es referia a diversos factors, entre els quals destaca el manteniment d’una bona proposta, l’oferiment de música per a totes les edats i mirar d’evitar coincidir amb activitats similars.

A més de l’empalmada, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta també assumeix en aquesta Festa Major l’organització dels campionat de dards i de tennis taula i el festival infantil. Pel Grup de Joves, la Festa Major és un moment especial dins del calendari d’activitats que programen durant l’any, amb el propòsit d’oferir propostes perquè el poble en pugui gaudir.

El campionat de dards s’ha programat a la Sala, a partir de les 10 del matí de divendres; mentre que el campionat de tennis taula s’ha previst el dissabte, a dos quarts d’11 del matí.

Diumenge, darrer dia de la Festa Major, assumeixen també l’organització d’un espectacle infantil, amb la col·laboració de la Comissió Firamercat. Serà a dos quarts de 7 de la tarda, a la pista. A continuació, se servirà una gran xocolatada abans de la traca de fi de festa.

 

Document Actions