Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les visites a la Torre de Moja, novetat en les visites guiades que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola

El nou contracte de visites turístiques al municipi preveu 10 visites anuals a la Torre

dijous 23 juny 2022

Tríade Serveis Culturals seguirà realitzant les visites guiades turístiques a Olèrdola que organitza l’Ajuntament. En el darrer ple municipal, el regidor de patrimoni i turisme, Pere Sadurní, exposava que Tríade havia guanyat el concurs públic convocat per adjudicar aquest servei de visites, per un període de 3 anys prorrogables a dos més. Sadurní es mostrava satisfet per aquesta renovació del vincle de Tríade amb Olèrdola, per la seva experiència i per la qualitat que ofereix a les visites turístiques.(àudio)

 La principal novetat és que dins de la programació anual es planificaran fins a 10 visites comentades a la Torre de Moja. Els altres dos tipus de visites són  el manteniment de les rutes pel patrimoni dels pobles d’Olèrdola i les passejades guiades que tenen com a centre el parc i el Conjunt monumental. (àudio)

Tal i com indicava Sadurní, les visites guiades a la torre medieval s’oferiran en diferents horaris i de manera que puguin combinar-se amb els dies d’obertura al públic de la capella romànica de Sant Cugat. (àudio)

Sumant les passejades guiades, les rutes pel patrimoni dels pobles i les visites guiades a la Torre de Moja, són 39 les propostes de visites que anualment promourà l’Ajuntament d’Olèrdola. El nou contracte de visites també contempla l’obertura al públic de la Torre de Moja durant 2 hores en els dies en què s’hi realitzi la visita comentada.

 

Document Actions