Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les vivències a la botiga centraran el pregó que oferiran els germans Josep Maria i Montse Mitjans

El pregó es farà al pati de la capella de Sant Esteve de Moja, a partir de les 20:30 h d’aquest divendres

dijous 21 juliol 2016

Una botiga arrelada al seu entorn pot ser un excel·lent balcó per mirar com és un poble. Així es podrà comprovar aquest divendres, en un dels actes principals de la Festa Major de Moja. I és que els germans Josep Maria i Montse Mitjans ja han anunciat que el pregó que oferiran girarà al voltant de les seves vivències a l’emblemàtica botiga Cal Mitjans.Fills i néts de botiguers, continuadors del negoci familiar, els dos germans van tenir clar que les experiències viscudes a la botiga havien de centrar el contingut del pregó. La cita amb aquest acte és a dos quarts de 9 del vespre d’aquest divendres, al pati de la capella de Sant Esteve, un espai triat enlloc del Local Nou per exprés desig dels pregoners.PrviaPreg2.JPG

Tots dos han crescut a Cal Mitjans, centenari establiment conegut al poble també com a “Cal Forner”. Des d’aquesta botiga han acumulat vivències que seran exposades en el pregó, tal i com avançava Montse Mitjans.(àudio)

Josep Maria Mitjans també apuntava que en el pregó hi apareixerà com s’ha anat vivint a la botiga la Festa Major en cada època.(àudio)

El pregó tindrà un format clàssic, basat en la paraula pronunciada. No comptarà amb projecció d’imatges i el protagonisme exclusiu recaurà en les intervencions que s’aniran intercal.lant els dos germans. Anuncien que no serà un pregó llarg, que el to serà distès i que tenen la voluntat d’agradar a tots els públics, tal i com indicava Montse Mitjans.(àudio)

La tria de la temàtica del pregó no va ser motiu de debat pels germans. Tenen clar que tots dos comparteixen les vivències a la botiga, com a vincle professional però també com a relació amb el poble.(àudio)

Els germans valoren que l’encàrrec de fer el pregó suposa també un reconeixement a totes les persones que han acompanyat als seus pares i avis, i a ells mateixos, en la trajectòria d’aquest veterà establiment de Moja.

El pregó serà emès integrament, en una programació especial de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el dissabte a partir de les 3 de la tarda. També podrà ser descarregat des de la web municipal olerdola .cat.

Escolta l'entrevista a Josep Maria i Montse Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions