Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espai de dansa i creació "Banjara Studio" preveu seguir organitzant a Olèrdola tallers de circ i de dansa com el que va oferir aquest Nadal

El taller que va oferir al Local Nou de Moja aquest espai de dansa, salut i circ de Sant Sadurní va obtenir molt bona resposta

dimecres 08 gener 2020

El taller gratuït de circ i de dansa en família, obert a totes les edats, que va organitzar Banjara Studio aquest Nadal al Local Nou de Moja va tenir una gran acollida, convertint-se en una de les sensacions del calendari d’actes realitzats al poble en aquestes festes.

 La receptiva resposta fa avançar que es repetirà l’experiència de col·laboració amb l’Ajuntament d’Olèrdola , que va cedir el Local a canvi de poder disposar amb accés lliure d’aquesta activitat, poc freqüent al municipi. Els més joves es van atrevir a provar acrobàcies amb teles aèries i els més petits van poder fer jocs amb cèrcols.

Banjara Studio és un espai de dansa, salut i circ de Sant Sadurní que va aprofitar el taller per a assajar els seus espectacles.

 

 

Document Actions