Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició que han ofert per Festa Major evidencia l'alt nivell de l'Associació Fotogràfica de Moja

Durant la Festa s’han pogut veure imatges captades pels socis , en el vestíbul del Local Nou
L'AFM també ha convocat un concurs de fotografia
L'AFM també ha convocat un concurs de fotografia

divendres 26 octubre 2012

 

L’Associació Fotogràfica de Moja(AFM) reuneix a fotògrafs aficionats que tenen un gran nivell a l’hora de captar imatges de mèrit. Així es va poder comprovar durant l’exposició que es podia veure durant aquesta Festa Major de Moja, des de divendres a diumenge, al vestíbul del Local Nou. La mostra la formaven 25 imatges de 25 autors diferents, tots socisde l’AFM, després que les fotografies les triessin altres membres de l’entitat. També es van poder veure les imatges guanyadores del concurs temàtic que es canalitza mensualment per la web de l’AFM.

Era el segon any que es muntava la mostra i , si algú té presents les característiques de les dues exposicions, podia comprovar com el nivell de l’associació ha pujat. Així ens ho explicava també el vicepresident de l’Associació Fotogràfica de Moja, Ignasi Pellisa.

L’associació té la seva seu a Moja , però el seu radi d’acció és comarcal. Així ho demostra el fet que molts dels seus associats, ja la majoria, són de fora del municipi, o bé que han pogut “exportar” la primera exposició a diferents pobles de la comarca, a través del  suport del Consell Comarcal.

L’exposició també ha estat un excel·lent aparador per conèixer el treball quotidià d’una associació que ja és una referència dins l’activisme i la difusió dels valors de la fotografia. Ignasi Pellisa indicava que amb activitats com els cursets que organitzen regularment volen que els assistents “perdin la por” a fer servir una càmera rèflex.

L’AFM aquesta Festa Major també convocava un concurs de fotografies per captar imatges de la festa. Les obres es podran presentar fins el dijous 23 d’agost, a Rètols Pellisa Ràfols, a la carretera de Moja s/n.

 

 

 

Document Actions