Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Licitades les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja

El pressupost de licitació se situava en gairebé 478 mil euros i els treballs tenen un termini d’execució previst de 10 mesos

dilluns 13 gener 2020

 

Abans de finalitzar aquest mes de gener, el Servei Català de la Salut preveu adjudicar  les obres de construcció del nou consultori mèdic de Moja. Segons publicava la Generalitat el passat 23 de desembre, al concurs públic convocat per a adjudicar les obres s’hi van presentar 5 empreses, que ara esperen la resolució del CatSalut.

El pressupost de licitació se situava en gairebé 478 mil euros i els treballs tenen un termini d’execució previst de 10 mesos. El nou consultori es construirà en terrenys cedits per l’Ajuntament d’Olèrdola, al carrer Sindicat de Moja, justament al costat de l’actual consultori mèdic. Aconseguir el nou equipament era una reivindicació llargament perseguida per l’Ajuntament d’Olèrdola per tal de millorar les condicions d’atenció que es presten al consultori de Moja, utilitzat pels veïns d’aquest poble però també per residents d’ altres nuclis del municipi, especialment de Daltmar.

Document Actions