Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lluïda celebració del 20è aniversari de l’escola de puntaires d’Olèrdola

Un centenar de puntaires compartien la festa al Local Nou de Moja

divendres 24 abril 2015

L’escola de Puntaires d’Olèrdola ha fet un balanç del tot satisfactori de l´acte de celebració del seu 20è aniversari, viscut diumenge 12 d’abril. Fins a un centenar de puntaires van compartir aquesta festa, realitzada a l’interior del Local Nou de Moja. El bon regust que va deixar aquesta trobada encara és ben present entre les puntaires d’Olèrdola, que no han parat de rebre elogis per l’organització.aniversariPuntaires2.JPG

Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires, destacava que entre el centenar de puntaires participants es trobaven representades totes les escoles de puntaires de Vilafranca i també la d’Olivella.(àudio)

Durant la jornada es va poder gaudir d’una exhibició del grup Gatzara Country i es va muntar una exposició amb peces significatives elaborades per les puntaires d’Olèrdola aquests darrers 20 anys. Les puntaires també van oferir el sorteig de diferents productes, gràcies al suport rebut per patrocinadors, així com un fulard  elaborat per les mateixes puntaires d’Olèrdola. Enriqueta Mata també destaca que el Local Nou va ser un emplaçament del tot adequat per a la celebració.(àudio)

Les puntaires d’Olèrdola no organitzen una trobada anual. La d’aquest abril ha estat excepcional i motivada per la commemoració del 20è aniversari. Amb tot, Enriqueta Mata no descarta que en els propers anys es puguin organitzar noves trobades, però  de moment ara volen gaudir del bon record que deixa aquesta que s’ha fet en motiu dels 20 anys d’existència de l’entitat.(àudio)

L’activitat de les puntaires pren una gran embranzida durant la primavera, participant en nombroses trobades. La setmana passada van estar a la trobada de la Granada. El proper 3 de maig estaran a Sant Llorenç d’Hortons i pel 10 de maig organitzen un desplaçament en autocar per assistir a la Trobada de Puntaires de Catalunya, que aquest any es farà a Terrassa. El 17 de maig participaran en una Trobada a Vilafranca, dins dels actes de les Fires de Maig i el 31 de maig no faltaran a la Trobada d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions