Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lluïda estrena de la nova carrossa de Reis

L’Ajuntament sondejarà la possibilitat d’incloure Moja en la cavalcada que organitza l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola

dimarts 08 gener 2019

 

Aquest any a Olèrdola la Cavalcada de Reis vivia la novetat d’estrenar carrossa. Gràcies a la iniciativa de l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola, sota la direcció artística d’Àngels Vinyals, la cavalcada d’aquest 2019 acollia aquesta novetat després de 25 anys d’ús de l’anterior carrossa. Aquesta estrena va ser un dels elements més esperats i que més van cridar l’atenció de la comitiva reial d’aquest dissabte en el seu recorregut per Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere Molanta i Can Torres.

L’Associació va rebre el premi Rossend Montané el 2017 , però l’aportació econòmica obtinguda pel guardó va ser insuficient per a completar la nova estructura que transporta els reis. Per això va ser necessari fer una crida per a recollir donacions econòmiques d’establiments i particulars. La resposta va ser molt positiva i la carrossa s’ha pogut fer amb la implicació desinteressada de molts veïns. Així ho destacava la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres.(àudio)

Una altra de les novetats de la Nit de Reis aquest any a Olèrdola ha estat que a Moja no s’ha celebrat cavalcada. Els Reis van rebre els infants al Local Nou, gràcies a la feina del Grup de Joves. Arantxa Torres anunciava que, en funció de les intencions de futur que manifesti el Grup de Joves, traslladarà a l’Associació Cavalcada de Reis d’Olèrdola la possibilitat d’incloure a Moja a partir de l’any que ve en el recorregut de la cavalcada.(àudio)

Torres és conscient de les dificultats logístiques que cal superar per a integrar en un mateix recorregut una cavalcada que passi per Can Trabal, Sant Miquel, Moja, Sant Pere Molanta i Can Torres, però es mostrava convençuda que “si hi ha bona voluntat, les coses tiren endavant”.

Un any més, les recepcions van estar marcades per la il·lusió que transmetien els infants i l’alegria que expressaven en rebre els regals. Des de l’ajuntament, l’alcalde va donar als reis les claus per poder accedir a les cases del municipi i va demanar treball, salut i la participació dels veïns en les activitats que s’organitzin. Ho recordava Arantxa Torres.(àudio)

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

Carrossa2OK.png
CArrossa3OK.jpg

Document Actions