Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lluït tancament de la Setmana Cultural de Sant Jordi amb un recital participatiu al Local Nou de Moja

Amb la implicació de veïns i veïnes del municipi, es van recitar i cantar fins a 13 composicions sota la coordinació de l’acordionista Anna Peret

dilluns 29 abril 2024

Divendres es tancava de manera lluïda amb un recital participatiu els actes de la Setmana Cultural de Sant Jordi, organitzada per l’Ajuntament d’Olèrdola. L’acte tenia lloc al Local Nou de Moja i va ser possible gràcies a la implicació de veïns i veïnes d’Olèrdola, sota la coordinació de l’acordionista Anna Peret, que va interpretar les cançons que acompanyaven les poesies cantades i recitades. La mateixa Anna Peret subratllava l’elevat nivell del recital, així com el seu dinamisme i agilitat.(àudio)

En el recital  es van oferir fins a 13 peces. Sara Pena va recitar “Feliç dia de Sant Jordi”, de Joana Raspall, amb l’acompanyament de la música de la “rumba de la ratafia” de Pere Romaní. Dània Pérez       recitava “Res no és mesquí”, de Salvat Papasseit, amb la música “Quan ve el bon temps”, de Dani Violant. Míriam Rivas recitava “La primavera és aquí” de Núria Albó, amb l’acompanyament musical de la cançó popularitzada amb aquest títol.

Amb la música de la dansa popular “Marieta cistellera”, Esther Nogué recitava “Poesia de la primavera” , de Joan Amades. Cantaires de la coral de l’Institut van cantar “Ulls verds” de Viladasau i Servià; i l’havanera “El canó de Palamós”, d’Ortega Monasterio.

Lourdes Mitjans recitava Abril, de Miquel Martí i Pol, al ritme del Vals de Fevrier , de Gida Sellarés. Marife Milà recitava “Els llibres”, de Joana Raspall, amb l’acompanyament del “Vals d’Amelie”.

Arés Espuñes i Martina Solé recitaven a dues veus “La llegenda de Sant Jordi”, de Josep Carner, al so de Tzadik Dansa Hebraica. Pol Margalef va fer la lectura de “Vestida de nit”, amb música de Castor Pérez i lletra de G. Cruz. Josep Tort recitava una composició pròpia dedicada a Mir Geribert, amb la música de “La barroca” de Pere Coca. Mercè Garcia recitava “El soldat” de Joana Raspall, al ritme de “Massurca Principessa”; i Pep Mitjans posava veu a “Vinyes Verdes”, de Josep M. de Segarra, amb música de Lluís Llac.

Document Actions