Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, és conseller comarcal de medi ambient

Ramírez destaca la importància pel municipi de tenir “veu i vot” en àmbits de decisió comarcals
Lucas Ramírez durant el ple de constitució del Consell Comarcal
Lucas Ramírez durant el ple de constitució del Consell Comarcal

dimecres 05 agost 2015

Dijous de la setmana passada, en sessió extraordinària de ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, es donava compte del decret de delegació d’atribucions als consellers comarcals del govern per part de la presidència de la institució. En el decret es recull que Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola i conseller comarcal pel grup Candidatura Progrés, rep l’atribució de Medi Ambient, dins dels serveis inclosos en l’Àrea de Territori i Sostenibilitat.

Lucas Ramírez explicava que assumeix la conselleria comarcal de medi ambient com a conseqüència del pacte establert entre Alternativa per Olèrdola i Candidatura Progrés, la denominació que agrupava candidatures recolzades pel PSC . L’acord establia que, en cas d’accedir al govern comarcal, el grup comarcal socialista destinaria una de les conselleries del govern al representant d’Olèrdola. Lucas Ramírez assenyala que medi ambient és un àmbit que s’adapta a necessitats i preocupacions que tenen a veure directament amb el municipi.(àudio)

L’Àrea de Territori i Sostenibilitat és presidida pel mateix president del Consell Comarcal, Francesc Olivella. Per Lucas Ramírez, és molt important que Olèrdola estigui “amb veu i vot” en àmbits de decisió comarcals. (àudio)

Lucas Ramírez també avançava que formarà part del govern de la Mancomunitat Penedès-Garraf, institució que encara té pendent el seu ple de constitució per aquest mandat. (àudio)

Ramirez entén que assumir responsabilitats al Consell Comarcal i a la Mancomunitat és positiu pel municipi i un element favorable a l’hora de prendre decisions des d’Olèrdola. Gràcies al treball dels tècnics, també assenyala que aquestes responsabilitats en institucions supramunicipals no comporta que es ressenteixi la dedicació diària que té Ramírez a l’alcaldia d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions