Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez confirma que optarà a la reelecció a l’alcaldia d’Olèrdola

Assegura que l’assemblea d’Alternativa per Olèrdola “encara no ha decidit” si reediten l’acord amb el PSC o es presenten sense estar vinculats a cap formació nacional

dimecres 13 març 2019

 

L’assemblea d’Alternativa per Olèrdola ha renovat la seva confiança amb Lucas Ramírez i ha decidit que l’actual alcalde del municipi opti a la reelecció encapçalant la candidatura d’aquesta formació per a les eleccions del proper 26 de maig. El mateix Lucas Ramírez ho ha confirmat aquest dimecres, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, tot destacant que afronta amb moltes ganes el repte “d’acabar la feina començada” en aquest mandat municipal.(àudio)

Ramírez va ser escollit alcalde d’Olèrdola fa quatre anys, després que ApO guanyés per quarta vegada consecutiva( la tercera per majoria absoluta) les eleccions del maig de 2015. Ja feia mesos que Ramírez havia comunicat públicament la seva predisposició a optar a la reelecció, però abans l’assemblea d’Alternativa havia de mostrar el seu acord amb les línies de treball que presentava per al proper mandat. Amb el propòsit global de treballar pel benestar dels olerdolencs, Ramírez indica que l’Ajuntament ha de seguir treballant per a resoldre problemàtiques  “endèmiques” com els serveis a les urbanitzacions. També assenyala com a reptes pel proper mandat la millora de l’accessibilitat en els nuclis, la rehabilitació del patrimoni i que els veïns se sentin encara més seu l’Ajuntament.(àudio)

Ramírez posa l’accent en què des d’Alternativa es vol donar continuïtat a la feina feta els darrers anys per així seguir millorant el municipi.(àudio)

Ramírez també assegurava que “no hi ha res decidit” sobre si ApO reedita l’acord de col·laboració electoral que el vincula al PSC, o bé opta per presentar-se en solitari. Igualment  assenyala que la resta de noms que l’acompanyaran en la llista “estan encara per confirmar”.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions