Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez és el cap de llista d’Alternativa per Olèrdola

Completen els 7 primers llocs Arantxa Torres, Juanma Samblás, Eva Ruiz, Xavier Serramià, Pere Sadurní i Anna Boada
Els 11 candidats d'ApO
Els 11 candidats d'ApO

dilluns 23 març 2015

Lucas Ramírez encapçala la candidatura que Alternativa per Olèrdola presenta per a les properes eleccions municipals. Ramírez pren així el relleu de Josep Tort, l’alcalde d’Olèrdola que ha guanyat les tres darreres eleccions municipals com a cap de llista d’ApO.

Ramírez té 30 anys d’edat, viu a Moja des dels 5 anys, i se’l coneix per la seva forta implicació amb entitats del municipi i actes organitzats a Olèrdola. Els darrers anys ha estat l’ànima de la Comissió de Festes de Moja, sense deixar la seva condició de membre actiu dels Diables. Durant l’acte de presentació de la candidatura,  aquest dissabte al migdia al Local Nou de Moja, Ramírez exposava que de bon principi la seva resposta “no va ser afirmativa” , però va acabar d’acceptar el repte de ser el cap de llista “per treballar per Olèrdola i la seva gent” i pel grup “jove i renovador” que forma Alternativa per Olèrdola.(àudio)

L’encarregat de presentar a Lucas Ramírez en l’acte d’aquest dissabte va ser Josep Tort. De Ramírez, Tort destacava que és una persona “propera i amb empenta”.(àudio)

Tort es va mostrar satisfet perquè Alternativa havia complert el seu compromís de renovar les persones que  es dediquen a l’Ajuntament i va demanar que, amb participació, es doni suport a la nova llista.

Dels 11 noms de la candidatura, 6 són noves incorporacions. Les posicions que van del 2 al 5 estan ocupades per quatre regidors de l’actual grup municipal d’ApO. Arantxa Torres, de Sant Pere Molanta, és la número 2; Juanma Samblás, de Can Trabal, ocupa el lloc número 3; Eva Ruiz, de Daltmar, va en la posició 4 i Xavier Serramià, de Sant Miquel, en el 5. Del 6è al 9è lloc, hi ha quatre de les cares noves de la llista. Pere Sadurní, de Sant Pere Molanta, té assignat el 6è lloc. Anna Boada, de Moja, ocupa el lloc número 7. El vuitè és Jordi Catasús, de Sant Pere Molanta; mentre que Xavier Arenas, de Sant Miquel, és el 9è. Ingrid Tirado, de Moja, repeteix presència a la llista i ocupa el lloc 10è. I en 11a posició hi ha una altra novetat, la de Xavier Salas, de Viladellops.PresentaciAPO3.JPG

Pere Sadurní té 47 anys d’edat, és llicenciat en dret i des de fa 9 anys és Jutge de Pau suplent a Olèrdola. Ha estat catequista, exjugador del Molanta i organitzador de tornejos de futbol sala a Sant Pere Molanta. En declaracions a Canal 20-Ràdio Olèrdola, explicava que s’havia sumat a la candidatura perquè Alternativa “aplega a molts nuclis i ha fet molt bona feina”.(àudio)

Anna Boada també té 47 anys d’edat. És membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja i del seu Consell Escolar. De la candidatura en destaca el seu equip i les ganes de renovar.  (àudio)

Jordi Catasús té 38 anys d’edat, va formar part del grup fundador del Grup de Joves de Sant Pere Molanta i va ser president de la Societat Principal-Unió. Catasús destacava que els membres d’Alternativa estaven units per un projecte municipal, en un context nacional “molt potent”.(àudio)

Javi Salas, veí de Viladellops de 43 anys, explica que va començar a col.laborar amb Alternativa per la proximitat de tracte de l’actual govern municipal d’Olèrdola.(àudio)

Per l’amenaça de pluja, l’acte de presentació no es va fer a la Muntanyeta, com estava anunciat, i es va traslladar a l’interior del Local Nou. Abans de la presentació es van oferir tallers pels infants i l’acte va incloure una fotografia conjunta  dels candidats amb veïns que van voler explicitar públicament el seu suport al projecte d’ApO.

Escolta les entrevistes relacionades amb aquest acte, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions