Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez està disposat a encapçalar de nou la llista d’ApO per ser reelegit alcalde d’Olèrdola

Ramírez anuncia que ApO manté el criteri de reservar “els 5 primers llocs de la llista a una persona de cada nucli”

dijous 26 abril 2018

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Lucas Ramírez ha anunciat la seva disposició a encapçalar de nou la llista d’Alternativa per Olèrdola en les properes eleccions municipals, que s’han de celebrar el mes de maig de l’any que ve. L’actual alcalde d’Olèrdola es va estrenar en el càrrec fa tres anys i té ganes d’optar a la reelecció, si així ho decideix l’assemblea d’Alternativa per Olèrdola.(àudio)

Ramírez recordava que va ser escollit alcalde sense abans haver tingut experiència com a regidor i reconeix que el primer any d’alcaldia va ser “d’aprenentatge a marxes forçades”. A partir del segon any liderant el govern municipal, considera que ha pogut assentar-se en la responsabilitat, promovent actuacions des de l’administració local per a resoldre necessitats detectades al municipi. Té clar que en política els càrrecs no han de ser eterns i és necessària la renovació. Per això el seu compromís d’estar en la primera línia política “té un límit” que inclouria “el mínim” d’un mandat més.(àudio)

L’actual alcalde subratlla que serà l’assemblea d’Alternativa la que decidirà la llista, un cop fet el balanç de l’actuació que ha fet el grup al govern municipal d’Olèrdola. Ramírez, amb tot, apunta que l’assemblea ha valorat fins ara de manera satisfactòria el treball fet des de l’Ajuntament. Un criteri que sí preveuen aplicar a l’hora de confeccionar la candidatura és que “els 5 primers seran una persona de cada nucli”. Per Ramírez, aquest criteri reforça “ la pluralitat i representativitat” que han definit a ApO des de que està a l’Ajuntament.(àudio)

Lucas Ramírez té 33 anys d’edat i en les eleccions de maig de 2015 prenia el relleu de Josep Tort, alcalde d’Olèrdola durant 12 anys.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions