Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez fa balanç de l’actuació del govern municipal posant l’accent en l’extensió de serveis a tot el municipi

Ramírez confia que ApO mantindrà el suport de la ciutadania i revalidarà el govern
Lucas Ramírez, candidat a la reelecció encapçalant la llista d'ApO
Lucas Ramírez, candidat a la reelecció encapçalant la llista d'ApO

dimarts 21 març 2023

La setmana passada ApO donava a conèixer que Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola des de fa gairebé 8 anys, optaria a la reelecció encapçalant la llista d’aquesta formació independent que lidera el govern municipal des de l’any 2003. Aquest dimarts, en una entrevista al magazín de ràdio “Penedès en Xarxa”, Ramírez ha fet balanç de l’obra feta aquest mandat  pel govern que encapçala i ha manifestat que “sempre” ha tingut ganes de repetir com a candidat. Ramírez ha recordat que Alternativa és un grup assembleari i que feia temps que portaven tractant la qüestió. L’assemblea d’ApO va renovar la confiança en Ramírez i va decidir per unanimitat que encapçalés de nou la candidatura. Ramírez en l’entrevista considerava que el fet de ser una llista independent i no estar vinculats a cap partit fa que ApO “sigui més proper a la gent”. Ramírez definia Alternativa com una llista que agrupa a gent que vol treballar pel municipi, per sobre de colors polítics.(àudio)

“Serveis a tot arreu i per igual”

A l’hora de fer balanç d’aquest mandat, Lucas Ramírez ha subratllat que un dels grans propòsits havia estat el de fer “arribar els serveis a tot arreu per igual”. En aquest sentit oferia una valoració satisfactòria de la implantació del porta a porta a tot el municipi. (àudio)

Des del govern s’ha destacat altres actuacions que s’haurien fet en aquest mandat com la “rehabilitació de tots els edificis municipals” incloent l’edifici consistorial, la qual cosa hauria permès donar un millor servei a la ciutadania. Ramírez també subratlla que s’ha garantit  la gestió pública de l’aigua, “s’ha apostat per l’accessibilitat als nuclis” i s’ha treballat conjuntament amb les Juntes de Compensació de Can Trabal i de Daltmar perquè s’iniciïn en breu els treballs d’urbanització.(àudio)

Lucas Ramírez també ha assenyalat que la coberta de la pista poliesportiva de l'escola de Sant Pere Molanta "ha quedat sobre la taula" pels requeriments exigits pel Departament, titular de la instal·lació. Igualment ha recordat que els estudis de viabilitat econòmica i de rendiment de l'espai "no eren del tot favorables" a la construcció del projecte de pavelló a la zona del Bosquet sorgit d'un procés de participació ciutadana que es va realitzar al final del passat mandat. Ramírez també anunciava que amb la Diputació es buscarà la fórmula per a poder fer habitatge assequible en la parcel·la municipal de La Plana de Moja, un cop l'Icasòl considerés que no era viable fer-hi habitatge de protecció oficial.

Revalidar el govern

Ramírez confia que ApO mantindrà el suport rebut per la ciutadania i revalidarà el govern. En aquest sentit ha recordat que, des de la seva creació l’any 2003, Alternativa per Olèrdola  sempre ha mantingut una tendència a l’alça i en cada elecció municipal ha incrementat la xifra de votants. Una tendència que Ramírez espera que seguirà en les eleccions del proper 28 de maig de 2023.

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions