Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez optarà a la reelecció encapçalant per tercera vegada la candidatura d’ApO

La candidatura de l'actual alcalde va rebre “el suport unànime” de l’assemblea d’Alternativa. Ramírez destaca que té “il·lusió, empenta i compromís”
Lucas Ramírez, candidat a l'alcaldia encapçalant la llista d'ApO
Lucas Ramírez, candidat a l'alcaldia encapçalant la llista d'ApO

dilluns 13 març 2023

 Gairebé tothom ho donava per fet des de feia setmanes i aquest dilluns  Alternativa per Olèrdola ho ha confirmat. Lucas Ramírez, l’actual alcalde, optarà  a la reelecció encapçalant la seva llista. Ho farà per tercera vegada consecutiva, després d’haver sumat en les dues darreres eleccions municipals clars triomfs per majoria absoluta.

Segons ha indicat ApO, la candidatura de Ramírez “va rebre el suport unànime de l'assemblea d'Alternativa, avalant així la tasca feta i el projecte renovador per als propers 4 anys”.

Tot seguit transcrivim l'escrit de Lucas Ramírez on exposa els motius per tornar a encapçalar la llista d’ApO a les eleccions del proper 28 de maig, publicat a la web d’Alternativa:

 

MOTIVACIÓ PRESENTACIÓ ELECCIONS 2023-2027

Aviat farà vuit anys que encapçalo un projecte molt engrescador: anar al capdavant d'Alternativa per Olèrdola. Encara ara recordo el dia en què m'ho proposaven i com ens posàvem a treballar de valent amb l'equip per preparar el programa electoral per a les eleccions del 2015.

Van ser mesos intensos, d'aprenentatge i treball. Començava a nutrir-me de les explicacions de regidors i regidores, de com es vivia l'ajuntament des de dins i de com es treballava per fer realitat tots aquells projectes que teníem ganes de tirar endavant.

Molta il·lusió i incertesa, a la vegada, es confonien dins meu: dos sentiments contraposats, però necessaris per fer créixer en mi les ganes de liderar el grup.

Han estat 8 anys que m'han passat volant! Diuen que quan les coses es viuen intensament el temps corre ràpid, quasi sense adonar-te'n. I és ben cert, ho he pogut viure en la meva pròpia pell.

Si faig una parada i analitzo tot allò que he viscut en aquest període, prenc consciència de la quantitat de feina feta i dels esforços dedicats per tirar endavant aquest projecte d'Alternativa i alhora personal.

Tot és resultat de la suma del compromís i responsabilitat que et fan tenir l'empenta, sumada a la confiança de la gent del municipi, que és la que et dona força per treballar dia a dia i aconseguir els objectius establerts.

La política és una feina que et fa sentir realitzat quan aconsegueixes les fites, quan saps que estàs beneficiant a bona part de la població a millorar el seu benestar.

Fent una repassada als vuit anys, i sobre els temes d’interès més general:

- S'han rehabilitat tots els edificis municipals per donar un ús públic i de major qualitat.

- S'ha fet una forta aposta per la gestió publica de l'aigua amb una gran quantitat d’inversions.

- Hem aconseguit igualar tots els serveis bàsics a tot Olèrdola.

- S'ha treballat per aconseguir tenir un centre de dia al municipi.

- Hem millorant els serveis de neteja viaria en tot el municipi, encara que s'ha fet un increment important de freqüència als polígons, Can Trabal i Daltmar.

- Hem millorant el servei de jardineria per tenir els espais verds en bones condicions i poder realitzar les podes en els terminis establerts.

- Hem apostat per la implantació de la recollida de tots els residus a la porta de casa (mobles i electrodomèstics, jardineria, residus domèstics), evitant el desplaçament i aconseguint un servei de proximitat i qualitat.

- S'han redactat els projectes d'accessibilitat dels nuclis de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, que portaran a tenir uns carrers sense barreres arquitectòniques i prioritzant la circulació dels vianants per fer espais més agradables, segurs i verds.

- Hem treballat colze a colze amb les juntes de compensació de Daltmar i Can Trabal. Els resultats són evidents: dues juntes de compensació en actiu i amb la feina feta perquè en breu es puguin començar a executar les obres d’urbanització.

- S'han fet arribar serveis de primera necessitat a les barriades i masies com la fibra òptica, tant necessària avui dia, i s’ha redactat el projecte d’enllumenat per aquells espais d’accés públic.

- S'han realitzat camins peatonals per millorar la seguretat i potenciar l’activitat física, connectant espais d’interès o de necessitat.

- S'ha lluitat i molt, per poder aconseguir el que ara és una realitat, el nou consultori de Moja.

- S'han realitzat millores organitzatives internes a l’ajuntament per ser més eficients i oferir un millor servei a la ciutadania.

- S'han fet participacions ciutadanes en tots aquells projectes que afecten als veïns i veïnes.

En nom d'Alternativa i de tots els regidors de l'equip de govern agraeixo la confiança dipositada dels veïns i veïnes que, amb el vostre suport heu fet possible que tinguem un consistori obert i participatiu.

Alternativa es va crear amb l'objectiu de canviar la manera de fer, acostar l'ajuntament al poble i fer-ho amb la participació de tothom. Ho hem fet, i hem renovat i incorporat veïns i veïnes, mantenint aquestes fites com a bandera:

Entre tots i totes, hem creat un municipi més plural, viu i compromès. Un municipi gestionat des de la realitat actual i alhora amb la mirada posada en treballar per un futur encara millor.

La confiança rebuda dels Olèrdolencs i Olèrdolenques, fan que tingui encara més força i ganes de treballar pel municipi i la seva gent.

Tinc il·lusió, empenta i compromís per treballar per tu, per treballar per Olèrdola

Lucas Ramírez Búrdalo

Document Actions