Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lucas Ramírez posa en valor la pluralitat d’ApO i l’aposta feta per la participació ciutadana

En una entrevista a Canal 20, defensa que la recollida porta a porta de les 5 fraccions a tot el municipi és viable i que el Bosquet és la millor ubicació pel pavelló esportiu i la piscina
Lucas Ramírez, candidat d'ApO
Lucas Ramírez, candidat d'ApO

dimarts 21 maig 2019

 

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Lucas Ramírez, candidat a la reelecció encapçalant la llista d’Alternativa per Olèrdola, oferia un balanç satisfactori de l’acció de govern en aquest darrer mandat municipal. Ramírez indicava que el 80% de les propostes del programa de fa 4 anys d’ApO s’han complert i assegura que caldria afegir a més altres actuacions realitzades sobrevingudes que no es contemplaven en el programa. Es mostra satisfet de les participacions ciutadanes convocades per l’Ajuntament, incloent les reunions fetes per carrers que han permès explicar directament als veïns què feia l’administració municipal i recollir les seves queixes i suggeriments.

 Li hagués agradat “avançar una mica més en les urbanitzacions”, però es mostrava content per la feina feta conjuntament amb les Juntes de Compensació de Daltmar i Can Trabal. També lamentava que no s'hagués pogut fer  la coberta de la pista de Sant Pere Molanta i recordava que la reforma de la Rambla Pau Casals a Moja està pendent d’un procés de participació que no es va poder realitzar per coincidir en període electoral.

Sobre les propostes del programa que presenta ApO en aquestes eleccions, subratlla que la recollida porta a porta de les 5 fraccions “és viable”, per afegir que “ho tenim tot preparat perquè sigui possible”. També defensava que el poliesportiu i la piscina es fessin al Bosquet de Sant Miquel, tal i com ha determinat un procés de participació, perquè és una ubicació còmode perquè tothom del municipi hi vagi.

Ramírez posava en valor la “pluralitat” d’ApO i la seva capacitat de reunir en la llista a veïns de tots els nuclis. El candidat a la reelecció creu que amb el PSC “no hi ha hagut trencament”, només un acord que no s’ha renovat. Ramírez evitava pronunciar-se sobre possibles pactes i valorava que la presència d’una llista pròpia del PSC al municipi podria fer que hi hagués més gent que anés a votar.

Pots escoltar l’entrevista electoral a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions