Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lydia Girona oferirà un pregó ple d’emocions i vivències en l’inici de la Festa Major de Sant Miquel

Girona va formar part de la Comissió de Festes del poble i va ser regidora d’ERC des del 2003 al 2009
Lydia Girona
Lydia Girona

dimecres 05 octubre 2016

El pregó de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola estarà impregnat de sentiments i vivències. Així ho ha apuntat Lydia Girona, la persona que protagonitzarà aquest acte destacat de la Festa Major. S’estima que serà a partir de les 11 de la nit d’aquest divendres, a l’interior del Local Social Rossend Montané, en acabar el correfoc. En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Lydia Girona explicava que fer el pregó li fa “més respecte que gràcia” i rebel·lava que ja havia rebut l’encàrrec de ser pregonera fa uns anys. Llavors va dir que no, però ara ha cregut que era el moment.(àudio)

Veïna de Sant Miquel, Lydia Girona va ser membre de la Comissió de Festes del poble des de l’any 91 al 94. Al municipi se la coneix especialment per haver estat cap de llista i regidora d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, des del 2003 al 2009. Girona explicava que farà alguna breu referència al seu pas per l’Ajuntament , però destacava que  en el pregó “no vol entrar en política” i explicarà sobretot “fets personals, sentiments, vivències i records”.(àudio)

En el pregó rememorarà la gran participació que assolien els actes que es convocaven al poble anys enrere.(àudio)

Girona ha confessat que l’endemà mateix de rebre l’encàrrec de fer el pregó ja es va posar a escriure’l. Fa més d’un mes que el té acabat i ha optat per no introduir-hi canvis de darrera hora.(àudio)

El pregó serà llegit i tindrà una durada de mitja hora. El protagonisme central recaurà en les paraules llegides, però també s’inclouran fragments de cançons que són especials per a Lydia Girona.

El pregó íntegre es podrà escoltar per Canal 20-Ràdio Olèrdola  en un programa especial el dissabte i diumenge, a les 14:00. També es podrà descarregar des del servei de “Ràdio a la carta” del web municipal olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Lydia Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions