Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els entrebancs mecànics no han impedit que el grup de Carnaval de Moja hagi estat dels més lluïts

Amb “El Déu Chaac” el grup ha tornat a ser una de les formacions més reconegudes del Carnaval penedesenc

dilluns 15 febrer 2016

Dues avaries al tractor i una altra patida en l’equip de so han condicionat aquest 2016 la marxa del grup de Carnaval de Moja. Malgrat aquestes dificultats, el grup  no ha llençat la tovallola i ha ofert una proposta d’elevada qualitat en les rues que han comptat amb la seva presència. Amb el “Déu Chaac” el grup ha tornat a ser de nou una de les formacions més reconegudes de les que formen part del Carnaval del Penedès, tant pel nivell de la carrossa com pel ritme de la comparsa. Estíbaliz Leal, membre del grup de Carnaval de Moja, indicava que aquests entrebancs mecànics havien provocat que entre el grup hi hagués desànim en algun moment.(àudio)

El grup de Moja és una agrupació que forma part del “pom de dalt” del Carnaval a la comarca. Seves són ja carrosses que es mantenen en el record de molts seguidors de les rues. Tot i que en alguna ocasió s’han proposat rebaixar plantejaments, Leal assenyala que sempre acaben exigint-se oferir una proposta mot elaborada , tant en l’apartat de carrossa, com en el de coreografies i disfresses.(àudio)

El grup ha obtingut el primer premi de disfresses en el Carnaval del Casino. Van ser tercers a la rua de Vilafranca i van obtenir el premi a la millor carrossa en la rua de Sant Miquel i en la de Sant Pere Molanta. També es van fer amb el segon lloc en el carnaval de Santa Fe, que aquest diumenge a la tarda tancava el circuit de rues al Penedès. Pel grup, un dels millors premis és el de comprovar la complicitat del públic i veure com són forces els espectadors que recorden el grup per la qualitat que mantenen al llarg dels anys.(àudio)

Aquest 2016 ha estat tota una prova per a l’organització del grup i ha obligat a replantejar procediments per a garantir que els inscrits gaudeixin en plenitud de les rues i de l’ambient de carnaval. Els organitzadors han pres bona nota de les incidències patides aquest any i aplicaran mesures perquè el grup de Moja segueixi sent tota una referència en les rues de la comarca.

Document Actions