Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Malgrat la pluja, Moja ha viscut sense masses alteracions la Festa del Most

Només es van suspendre les passejades en carro i la cercavila es va reconvertir en una exhibició al Local Nou

dilluns 29 octubre 2018

La pluja ha condicionat però  no ha impedit que se celebrés la Festa del Most de Moja. Divendres, una cinquantena de persones es reunien al Local Nou per a seguir la presentació dels llibres dedicats a la nissaga dels Rovirosa, a càrrec  de la seva autora, Núria Raspall. El concert coral i el  Sopar i el Ball del Most van estar força concorreguts  i diumenge, la pluja va provocar que la cercavila es reconvertís en una exhibició dels balls folklòrics a l’interior del Local Nou. Allà es va poder fer també el concurs de dibuix infantil i el vermut popular. Les passejades en carro anunciades sí que es van haver de suspendre.

David Sallés, de la Comissió de Festes de Moja, explica que malgrat els canvis els actes han satisfet als veïns que hi han participat.(àudio)

El Sopar i Ball del Most de Moja es va celebrar també a plena satisfacció dels participants, tal i com indica el mateix Davis Sallés.(àudio)

Després de la Festa del Most, ara la Comissió de Festes ja començarà a treballar en els preparatius de la Festa Major d’Hivern ,dedicada a Sant Macari, per mitjans de gener.

Escolta l'entrevista a David Sallés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions