Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manel Torres i Paola Cavasin s’imposen en la 21a Cursa de Muntanya “Castell d’Olèrdola”

La prova va comptar amb 60 participants

dimarts 16 novembre 2021

 

Manel Torres ha guanyat amb autoritat la cursa de muntanya “pujada al castell d’Olèrdola” que aquest diumenge arribava a la seva 21a edició. L’atleta de l’Esportiu Penedès va completar el circuit amb un temps de 52’38”. A molta distància, amb més de 3 minuts de diferència, arribava en segona posició Xavier Freixenet, del CE Cerdanyola. I tercer va ser José Mario Ruiz, amb un temps de 56’35”. El primer atleta local va ser Oriol Díaz, que va arribar en 8a posició.

En l’apartat femení es va imposar Paola Cavasin, amb un temps d’1h 11’59”. Segona va ser Marta Granollers( 1h 14’09”) i tercera Helena González, amb 1hora 16’27”.

 Amb un recorregut de prop de 12 quilòmetres, amb sortida i arribada a la zona esportiva de Moja, la prova va comptar amb 60 participants. La dada se situa molt per sota de les expectatives dels organitzadors, el club “El Bressol”. Manel Suero, membre de la junta de l’entitat, ja manifestava aquest diumenge la voluntat dels organitzadors de seguir programant pels propers anys la cursa i d’estudiar què poden millorar per a arribar a un major nombre de corredors.

Escolta les entrevistes a Manel Torres, Paola Cavasin, Oriol Díaz, Manel Suero i Pere Sadurní, realitzades aquest diumenge per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions