Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manualitats, gimnàstica, excursions i festes al Casal d’Avis de Moja aquest trimestre

El dia 10 comencen les manualitats i el 28 es farà el dinar a benefici de la Marató de TV3
El Casal d'Avis acollirà diverses activitats fins desembre
El Casal d'Avis acollirà diverses activitats fins desembre

dilluns 01 octubre 2012

Amb la voluntat de promoure l’activitat entre la gent gran del poble, el Casal d’Avis de Moja preveu realitzar una àmplia programació aquest trimestre, seguint la línea del que és la seva trajectòria, així, des d’aquest mateix dilluns, ja s’ha posat en marxa el taller de gimnàstica de manteniment per a gent gran, organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola a la seu del Casal. El dia 10 començarà el taller de manualitats, que es farà cada 15 dies , els dimecres en horari de 4 a 6. També segueixen programant excursions cada mes i convoquen dinars de germanor. El proper serà el dia 28 d’octubre, a benefici de la Marató de TV3.

Pere Jordi Tort, secretari del Casal d’Avis, ens recordava que aquest curs una de les novetats és que la gimnàstica no és gratuïta i passa a tenir un preu de 25 euros el trimestre. Ell mateix calculava que cada sessió té un preu d’un euro. (àudio)

Les inscripcions encara resten obertes i s’espera que s’aproximaran gairebé a la quarantena de persones que es van inscriure el curs passat. Pel que fa  les manualitats, sí que s’ha detectat una tendència al descens d’inscripcions, segons apunta Pere Jordi Tort. (àudio)

Les excursions són una de les propostes centrals del Casal d’Avis, durant tot l’any. Organitzen una cada mes. La del setembre se celebrava aquest dissabte, amb una visita a Lleida en motiu de Sant Miquel. El 27 d’octubre preveuen anar a Barcelona per a visitar el museu d’Història de Catalunya;  i per novembre es desplaçaran fins a la Noguera. Pere Jordi Tort destacava que acostumen a ser una cinquantena les persones que s’inscriuen de mitjana en aquestes excursions. (àudio)

El 3 de novembre faran la festa de la Castanyada i el 6 de desembre preveuen fer el dinar de germanor. El Casal d’Avis obre totes les tardes, incloent el cap de setmana, per bé que recorden que ja no tenen l’abonament a Canal Plus que fins ara els permetia seguir els partits televisats de futbol de pagament.

 

 

Document Actions