Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mari Carme Villanueva anuncia que tornarà a ser cap de llista en les properes eleccions municipals

Compta amb el recolzament del l’actual grup de suport de Junts per Olèrdola i ara estudien si es presentaran com a “Impulsem Penedès”
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 05 maig 2022

 Mari Carme Villanueva ha anunciat que tornarà a optar a l’alcaldia en les properes eleccions municipals. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva ha explicat que compta amb el suport del grup de veïns i veïnes que la recolzen en la seva tasca com a regidora de Junts per Olèrdola.  Queda per definir, però, el nom de la candidatura que encapçalarà Villanueva.

A punt de fer 51 anys i veïna de Sant Miquel, Villanueva té una llarga experiència en la política municipal. Sumant dues etapes diferents, acumula 19 anys com a regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola. Va ser també consellera d’ensenyament al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i consellera de gent gran. En les passades eleccions va ser la candidata a l’alcaldia de Junts per Olèrdola. Ara dona el pas de ser cap de llista per segona vegada perquè compta amb aquest suport del grup vinculat al grup municipal de Junts. A més del trajecte com a regidora, Villanueva també recorda que el seu compromís en activitats a Olèrdola es remunta a quan era adolescent, participant en entitats, i actualment també passa per estar  implicada amb associacions i iniciatives ciutadanes.(àudio)

Villanueva destaca que tenen “il·lusió, ganes i idees” i apuntava que ara estaven valorant si es presentaven com a Impulsem Penedès o com a Junts.(àudio)

L’actual regidora de Junts per Olèrdola assenyala que no és important el nom de la candidatura “sinó les ganes de treballar per Olèrdola”. Villanueva, amb tot, sí que valora de manera positiva la irrupció de l’espai polític “Impulsem Penedès” i confirmava que en pertany. A més, ha destacat l’experiència i capacitat política de referents d’aquesta opció, com l’alcalde de Torrelles de Foix i president de la Mancomunitat, Sergi Vallès; l’alcalde de Font-Rubí i president del Consell Comarcal, Xavi Lluch; o l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull. (àudio)

Mari Carme Villanueva també valorava que Impulsem és un projecte que treballa pel territori, davant els partits “que minven les oportunitats del Penedès”. També interpretava que el naixement d’aquest nou espai polític expressaria el desencís existent amb els partits majoritaris de l’independentisme.

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions