Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mari Carme Villanueva encapçalarà la llista municipal de Junts per Olèrdola

Té el propòsit de "recuperar la proximitat" de la política municipal i treballar des de l’Ajuntament “tots junts”

dimecres 10 octubre 2018

Mari Carme Villanueva optarà a l’alcaldia d’Olèrdola en les properes eleccions municipals encapçalant la llista de “Junts per Olèrdola”, la nova marca que impulsa el PDeCAT.

Villanueva té una llarga experiència en la política municipal. Sumant dues etapes diferents, acumula més de 15 anys com a regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola. En l’actual legislatura és també consellera d’ensenyament al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i abans ho havia estat de gent gran.

Villanueva diu que s’ha fixat el propòsit de retornar la política local a la proximitat. Reconeix que potser li hagués tocat “deixar pas” però també creu que pot jugar un paper per a facilitar que més gent jove s’integri en tasques municipals. (àudio)

Villanueva anuncia que el PDeCAT es presentarà a les municipals sota la marca “Junts per Olèrdola” amb el propòsit d’anar més enllà del partit i permetre que més sectors de la població s’hi sentin còmodes.(àudio)

El PDeCAT té tres regidors a Olèrdola i el cap de llista en les passades eleccions va ser Josep Sánchez. Villanueva exposava que Sánchez havia comunicat que no podria assumir de nou el lideratge de la llista per la dificultat de fer-ho compatible amb la vida laboral i familiar.(àudio)

En el proper ple municipal ordinari es preveu fer efectiu el canvi de portaveu del grup del PDeCAT i que passi a assumir aquesta funció Mari Carme Villanueva.

El propòsit de Junts per Olèrdola és aconseguir “el màxim” resultat i treballar “tots junts” a l’Ajuntament.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions