Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mari Carme Villanueva estarà entre els cinc primers llocs de la llista de CiU

CiU subratlla que treballa per tot el municipi i valora que l’entrada d’ERC "farà que el panorama canviï molt"
Mari Carme Villanueva, aquest dimecres a l'estudi de la ràdio municipal
Mari Carme Villanueva, aquest dimecres a l'estudi de la ràdio municipal

dimecres 18 febrer 2015

Mari Carme Villanueva ocuparà un dels primers llocs de la llista de CiU a Olèrdola. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola,la mateixa Villanueva confirmava que anirà en una de les cinc primeres posicions de la llista que encapçalarà Josep Sánchez Puga.(àudio)

Veïna de Sant Miquel i promotora editorial de professió, Mari Carme Villanueva té 43 anys d’edat i al municipi és molt coneguda per la seva implicació tant en la política municipal com per la participació en entitats. Ara compleix la seva segona etapa com a regidora del grup municipal de CiU, acumulant prop de 13 anys a l’Ajuntament en dos períodes diferents. Els primers quatre anys en el govern que liderava Josep Mir i , després d’un parèntesi de 3 anys,  els 9 darrers anys ha estat a l’oposició. Dels onze regidors de l’actual plenari de l'ajuntament, Mari Carme Villanueva és qui més temps porta al consistori. Amb 12 anys, la segueixen en antiguitat l'alcalde Josep Tort i Joan Forns, que han anunciat que no optarien a la reelecció.

En l’àmbit associatiu, Villanueva presideix el Club Rítmica Olèrdola i ha estat membre de les juntes de la Societat La Lleialtat i del CF La Plana Rodona, a més d’haver participat en el grup de teatre l’Arrel. Aquest mandat ha estat consellera al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, assumint dins del govern la responsabilitat de gent gran.

Des de CiU s’ha refermat el convenciment de treballar per tot el municipi. Valorant la participació d’ERC a les eleccions, Villanueva entén que la presència d’aquesta formació “fa que canviï el panorama electoral molt”. Estan convençuts que ERC obtindrà representació i que pot ser clau per a formar majories de govern.(àudio)

CiU ara està acabant de tancar la llista i perfilant el seu programa electoral. Villanueva anunciava que en la candidatura hi haurà la presència de veïns de tot el municipi. Per recollir suggeriments i propostes, ara comencen una roda de xerrades amb entitats.(àudio)

En to autocrític, Villanueva ha declarat que “potser els últims 4 anys CiU no ha estat la CiU que tots hem volgut”.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1)i aquí (2)

Document Actions