Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mari Carme Villanueva pren possessió aquest dijous com a consellera comarcal de CiU

Amb Villanueva, que serà consellera d’ensenyament, Olèrdola passa a tenir tres representants a la institució
Mari Carme Villanueva
Mari Carme Villanueva

dimecres 11 maig 2016

Mari Carme Villanueva, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola, pren possessió aquest dijous al vespre com a consellera comarcal del grup de CiU. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva confirmava que passarà a ser consellera comarcal d’Ensenyament en el govern comarcal que comparteixen  CiU i PSC.

Després d’haver estat consellera comarcal de gent gran en el passat mandat, Villanueva torna al Consell Comarcal com a conseqüència de la renúncia de Maria Rossell, alcaldessa de Sant Sadurní que va ser elegida diputada de Junts pel Sí en les darreres eleccions al Parlament. La substituta nominal de Rosell era Valentina Martínez, regidora de CiU de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls, però va renunciar i CiU va optar per confiar en Villanueva.(àudio)

L’àrea d’ensenyament és un dels àmbits amb més competències gestionades pel Consell Comarcal. Entre les seves atribucions, inclou la gestió de les rutes de transport escolar. Mari Carme Villanueva considera que aquesta conselleria comporta més feina que la conselleria de gent gran que ocupava en el passat mandat.(àudio)

Amb Villanueva , són tres els regidors d’Olèrdola amb presència al Consell Comarcal. Fina Mascaró és consellera d’ERC i Lucas Ramírez, l’alcalde d’Olèrdola, forma part del grup comarcal del PSC i és el conseller de medi ambient. Es dóna el cas que al Consell Comarcal Ramírez i Villanueva formaran part del mateix govern. (àudio)

La incorporació de Villanueva fa que Olèrdola sigui un dels municipis que compti amb més representants al Consell Comarcal.I és que compta amb els mateixos consellers que Sant Sadurní i només el supera Vilafranca, que compta amb 5 consellers.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

Document Actions